“Ik had niet echt een reden om hen te doden”: de ijzingwekkende getuigenis van jongen (17) die zijn gezin uitmoordde

Een 17-jarige jongen die op de nacht van zaterdag op zondag zijn hele gezin vermoordde in Milaan, deed dat “zonder reden”. Dat vertelde hij tijdens zijn verhoor na de drievoudige moord.

 

Meer krantenkoppen in België

Duitsland wil grenscontroles invoeren aan alle grenzen in strijd tegen illegale migratie en terreur

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser heeft opdracht gegeven om aan alle landsgrenzen de paspoortcontroles te hervatten. De regering wil zo het aantal mensen dat zonder visum het land binnenkomt sterk terugdringen, leggen regeringsbronnen uit aan het persbureau DPA. Nog volgens die bronnen heeft Faeser de Europese Commissie op de hoogte gebracht.

Lees meer »

Vlaams Belang Hooglede trekt met dertien namen naar de kiezer

De nieuw opgerichte lokale afdeling van Vlaams Belang in Hooglede-Gits trekt met een (onvolledige) lijst van dertien namen naar de kiezer. “We hebben de ambitie om een positieve verandering teweeg te brengen voor de lokale gemeenschap”, aldus lijsttrekker Alexander Vandemaele.
The post Vlaams Belang Hooglede trekt met dertien namen naar de kiezer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Percussie-ensemble DrumSpirit uit Dadizele beleeft momenteel hoogdagen: “Voor het eerst in 10 jaar tijd nog eens een internationale wedstrijd”

DrumSpirit, het Dadizeelse percussie-ensemble, beleeft hoogdagen. De muzikanten stonden afgelopen zomer tijdens Tien Om Te Zien op het podium met Metejoor en kijken reikhalzend uit naar hun tour volgend jaar doorheen de Verenigde Staten. “Daar nemen we voor het eerst sinds 2014 weer deel aan een grote internationale wedstrijd.”
The post Percussie-ensemble DrumSpirit uit Dadizele beleeft momenteel hoogdagen: “Voor

Lees meer »

“We spelen in op de vraag”: bekende slager Hendrik Dierendonck uit Koksijde opent eerste winkel in Wallonië

Nadat slager Hendrik Dierendonck de familiezaak in 2006 overnam van zijn ouders, breidden ze de voorbije jaren alsmaar verder uit. Dat resulteert nu in een zesde winkel, de eerste in Wallonië. Vanaf 15 september kan je de producten van Dierendonck ook in Waterloo terugvinden.
The post “We spelen in op de vraag”: bekende slager Hendrik Dierendonck uit Koksijde opent

Lees meer »

Gratis festival Ratrock verwacht enkele duizenden bezoekers in Harelbeke: “betaalbare drank en goede, originele muziek”

Ratrock is toe aan de 22ste editie en vierde vorig jaar hun 20-jarig bestaan. Wat ooit begon in 2003 als een alternatief rock- en popfestival met 4 groepen: Red Zebra, toen de new wave sensatie in Vlaanderen, Two Russian Cowboys, Traffic Jam en Surf ‘n Turf, is uitgegroeid tot een gerenommeerd festival met duizenden bezoekers.
The post Gratis festival

Lees meer »