Hoezo, ruis op hun relatie? Vinicius laat Mbappé de penalty trappen en vraagt het Bernabeu om steun

De avond van de verlossing voor Kylian Mbappé. Tegen Real Betis wist de Franse superster twee keer te scoren – eindelijk zijn eerste goals in La Liga (2-0) nadat hij drie matchen droog stond. “Voor sommigen lijkt dat misschien niet veel, maar voor mij was dat wél veel.” 

Meer krantenkoppen in België

Julie Vanloo boekt met Washington belangrijke zege in strijd om PO’s in WNBA

Julie Vanloo heeft met haar team Washington Mystics vrijdag (lokale tijd) een overwinning behaald in het Gateway Center Arena @ College Park tegen Atlanta Dream in de Noord-Amerikaanse vrouwenbasketcompetitie WNBA. Vanloo en co. wonnen met 69-72.
The post Julie Vanloo boekt met Washington belangrijke zege in strijd om PO’s in WNBA appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voedselagentschap sluit elke maand een horecazaak: aantal klachten weer op niveau van voor corona

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) ontving vorig jaar 252 klachten uit onze provincie en legde elf West-Vlaamse horecazaken een tijdelijke sluiting op. Dat zijn recordcijfers. “Vandaag kan iedereen zomaar een horecazaak starten”, zucht voorzitter Yves Van Moorter van Horeca West-Vlaanderen.
The post Voedselagentschap sluit elke maand een horecazaak: aantal klachten weer op niveau van

Lees meer »

De Zilverberg opent horecazaken Grand Café en resto d’Embrasserie

Op dinsdag 10 september was er de officiële opening van het Grand Café en resto d’Embrasserie in het woonzorgcentrum De Zilverberg. Beide zijn op 2,5 maanden volledig vernieuwd met een nieuwe naam er bovenop.
The post De Zilverberg opent horecazaken Grand Café en resto d’Embrasserie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rusland houdt uitzonderlijk grote marineoefening, China doet mee

Rusland is begonnen aan de grootste marineoefening in meer dan dertig jaar. Dat heeft president Vladimir Poetin dinsdag gezegd in een televisietoespraak en is ook te zien op beelden gedeeld door het Russische ministerie van Defensie. Volgens het ministerie zijn er meer dan 400 schepen en onderzeeboten betrokken op verschillende zeeën. China oefent mee in de Zee van Japan.

Lees meer »

Matthieu doet het! Mythisch record van 1.038,8 kilometer lopen in 6 dagen tijd is binnen: “Hij heeft nog een uurtje om record scherp te stellen”

Een marathon van 42, 195 kilometer is voor velen al een uitdaging, maar niet voor topsporter Matthieu Bonne. Die liep de afgelopen zes dagen net wat verder. Precies 21 uur per dag was hij aan het lopen, met telkens slechts 12 minuten pauze per drie uur tijd. Zo heeft hij een nieuw wereldrecord te pakken, want in totaal liep hij

Lees meer »