Groep 82 verwent de bejaarden met seniorenfeest

De leden van Groep 82 hebben alle Ardooise en Koolskampse bejaarden uitgenodigd voor een seniorenfeest. Met ruim 300 gingen ze op de uitnodiging in. Groep 82 had Didier Feys op de affiche gezet en hij kroop nog eens in de kleren van zanger Hein Didioffsky. Iedereen werd verwend met koffie en gebak. Er waren bloemen en een zak tomaten als cadeau en ten slotte een tombola. (foto JM)

The post Groep 82 verwent de bejaarden met seniorenfeest is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Ze eten honden en katten”: dit zijn de opmerkelijkste passages van de debatnacht

Donald Trump en Kamala Harris stonden afgelopen nacht (Belgische tijd) voor het eerst tegenover elkaar in een rechtstreeks uitgezonden televisiedebat. Het 90 minuten durende duel in Philadelphia tussen de twee presidentskandidaten werd gekenmerkt door persoonlijke aanvallen terwijl ze in discussie gingen over abortus, immigratie en buitenlands beleid. Dit zijn de opvallendste passages.

Lees meer »

KIJK. Britney Spears geeft eigenwijze mening over collega’s op MTV VMA’s: “Waarom kuste dat Sabrina-meisje een alien?”

De awardshow van de MTV Video Music Awards bevatte dit jaar enkele knipogen naar Britney Spears. Zo leurde Megan Thee Stallion rond met een soortgelijke python die Spears op podium rond haar nek had in 2001 en was er een stomende kus verwijzend naar haar kus met Madonna in 2003. Britney heeft enkele fragmenten bekeken online en geeft er op

Lees meer »

Mongoolse universitaire medewerkers bezoeken zorggroep H. Hart voor studiedag

Zorggroep H. Hart Kortrijk ontving vijftien universitaire medewerkers uit Mongolië. Het gezelschap kwam voor een intensieve training rond de inclusie van personen met bijzondere noden in het onderwijs, op de werkplek en in de samenleving. Mongolië staat in vergelijking met Vlaanderen op het gebied van deze integratie vijftig jaar achter.
The post Mongoolse universitaire medewerkers bezoeken zorggroep H. Hart

Lees meer »