Britse overheid onderzoekt dynamische prijzen bij Oasis-tickets: “Deprimerend dat ‘gewone’ fans geen kans kregen”

De Britse overheid heeft beloofd onderzoek te doen naar de prijsvorming van concerttickets voor ‘Oasis Live 25′. De stap volgt op de kaartverkoop voor de reünietour van de Britse rockband, waarbij de prijzen voor een ticket op de officiële verkoopsites veel hoger waren dan was aangekondigd. 

Meer krantenkoppen in België

Benjamin en Stéphanie baten nieuwe brocantezaak uit in Veurne: “Antiek en brocante is onze passie en ons leven”

Waarom kiest een Zwitsers koppel na heel wat internationale omzwervingen voor een nieuw project in Veurne of all places? Dat vertelt spraakwaterval Benjamin Aebischer (43) in geuren en kleuren in de nieuwe zaak die hij met partner Stéphanie (49) heeft geopend in de Zuidstraat: Brocante Number Eight.
The post Benjamin en Stéphanie baten nieuwe brocantezaak uit in Veurne: “Antiek

Lees meer »

LAGO Kortrijk Lagaeplein opent opnieuw de deuren

Terwijl het zwembad in Heule de deuren terug opent op 10 september vanaf 19 uur, sloot LAGO Kortrijk Abdijkaai ze op zondag 8 september. Meer dan 17.842 bezoekers genoten van het openluchtzwembad. LAGO Kortrijk Lagaeplein organiseert ook dit jaar opnieuw VR-zwemmen en relaxavonden met achtergrondmuziek en onderwaterverlichting.
The post LAGO Kortrijk Lagaeplein opent opnieuw de deuren appeared first on

Lees meer »

Theatershow van Peter Detavernier over zijn vader in nazi-Duitsland: “Hij vertrok met loden schoenen”

Cabaretier Peter Detavernier bouwde zijn elfde theatershow ‘Hoop’ rond de oorlogsdagboeken van zijn vader Roger. Die werd in 1943 als 19-jarige met twee vrienden verplicht te gaan werken in nazi-Duitsland. “Dit wordt mijn meest persoonlijke theatervoorstelling ooit”, zegt de Wingense theatermaker.
The post Theatershow van Peter Detavernier over zijn vader in nazi-Duitsland: “Hij vertrok met loden schoenen” appeared first

Lees meer »

Freddy en Ingrid vieren gouden huwelijksjubileum

Op vrijdag 23 augustus vierden Freddy Senaeve en Ingrid Strubbe hun vijftigste huwelijksverjaardag. Het koppel huwde op 23 augustus 1974 in Oostende. De viering van het gouden paar vond plaats in het gemeentehuis. (MM/foto MM)
The post Freddy en Ingrid vieren gouden huwelijksjubileum appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgen willen niet langer dan een uur per dag pendelen

Belgen willen liefst maar een halfuurtje van hun werk wonen waardoor hun totale pendeltijd maximaal één uur per dag is. Dat blijkt uit een onderzoek van SD Worx naar aanleiding van de Internationale Week van de Mobiliteit van volgende week. West-Vlamingen en Vlaams-Brabanders zijn het meest tevreden over hun pendeltijd, Limburgers zijn het meest ontevreden.

Lees meer »

Wordt eerste commerciële ruimtewandeling een feit? SpaceX klaar om historische Polaris Dawn-missie te lanceren 

Als alles goed gaat, lanceert het Amerikaanse ruimtebedrijf SpaceX vandaag dan toch de Polaris Dawn-missie. Die missie moet om verschillende redenen een historische ruimtevlucht worden. Zo zullen voor het eerst niet-professionele astronauten een ruimtewandeling maken, en is het de eerste keer sinds de Apollo-missies dat een bemande ruimtemissie nog zo ver de ruimte in reist. De lancering stond al gepland

Lees meer »

Vredefeesten in Sint-Niklaas zijn meer dan alleen luchtballonnen

De absolute publiekstrekker op de Vredefeesten in Sint-Niklaas blijven natuurlijk de luchtballonnen op de Grote Markt. Maar als die, zoals zaterdagochtend, aan de grond blijven door het slechte weer, valt er nog heel wat anders te beleven tijdens het feestweekend. Er zijn een wereldmarkt, heel wat optredens en andere randactiviteiten in het centrum van Sint-Niklaas.

Lees meer »

Burgemeester Heuvelland : “Raadsleden zullen frauderapport nog deze week ontvangen”

Na het incident op de gemeenteraad gisteren, waarbij de voltallige oppositie de zaal verliet, trekt de mist op. Burgemeester Wieland De Meyer liet deze morgen in een persmededeling weten dat alle raadsleden het rapport over het forensisch fraudeonderzoek van Audit Vlaanderen nog deze week zullen ontvangen. “Wij hebben niets te verbergen. Maar ik ben wel erg geschrokken van de agressieve

Lees meer »