Theater in ’t Café presenteert ‘TAP’ in Bockor Café

Op donderdagavond 12 september brengen ze in het Bockor Café in Ardooie een mooi stuk cultuur in productie. Met theater in ‘t Café presenteren Dries en Charlotte er TAP. De aanvang is om 19.30 uur. Je kunt tickets reserveren in het Bockor Café. Deze kosten tien euro. De cast is er in elk geval klaar voor.

(foto JM)

The post Theater in ’t Café presenteert ‘TAP’ in Bockor Café is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaams formateur Diependaele (N-VA) wil morgen samenzitten met CD&V en Vooruit

Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) heeft de drie partijen die onderhandelen over een Vlaamse regering (N-VA, Vooruit en CD&V) donderdag uitgenodigd voor een overleg in de centrale werkgroep, met de drie partijen samen dus. CD&V en Vooruit hebben telefonisch ook aangegeven dat ze daartoe bereid zijn. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog.

Lees meer »

“Verdomme, ik doe het”: Jennifer Lopez draagt gewaagde outfit naar première van film van ex-man Ben Affleck

Jennifer Lopez (55) trok vrijdagavond alle aandacht naar zich toe tijdens de première van ‘Unstoppable’ in Toronto. Op de rode loper verscheen ze in een gedurfde jurk die weinig aan de verbeelding overliet. Toch was ze bijna niet het stralende middelpunt geweest, want ze overwoog een andere outfit. “Er was veel discussie over of ik de jurk wel of niet

Lees meer »

Unizo en lokale ondernemers organiseren kopstukkendebat in Gistel

Wie goed geïnformeerd naar de stembus wil trekken, kan zich op woensdag 18 september informeren tijdens een kopstukkendebat in zaal Zomerloos. “We hopen opnieuw op een mooie opkomst”, klinkt het bij Dirk Braet van de Handelaarsbond.
The post Unizo en lokale ondernemers organiseren kopstukkendebat in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »