LIVE MAN UNITED-LIVERPOOL. 0-3 nog voor het uur! Nu ook Salah aan het feest, United wordt vernederd

In de Premier League staat de topper tussen Manchester United en Liverpool op het menu. Welke Nederlandse trainer trekt aan het langste eind: Erik ten Hag of Arne Slot? 

Meer krantenkoppen in België

Wilde Evy (35) haar schoonmoeder Clementine (69) vergiftigen? “Dit was een schreeuw om aandacht die verkeerd is uitgedraaid”

Jarenlang waren ze de beste vriendinnen. Haar nummer 1, noemde Clementine (69) haar schoondochter Evy (35) nog. Tot ze tot twee maal toe neerstuikte en wakker werd in het ziekenhuis… door medicijnen waar enkel haar schoondochter aan kon geraken. Lijnrecht staan de twee nu tegenover elkaar in de rechtbank. Gaat het om een koelbloedige moord, gepleegd uit geldbejag? Of was

Lees meer »

Verdachte (24) in de cel voor dodelijke home-invasion in Elsene

In het onderzoek naar de dodelijke home-invasion in Elsene hebben de speurders een 24-jarige verdachte opgepakt. Dat bevestigt het parket van Brussel. De man zit sinds 30 augustus in de cel. Tijdens de home invasion viel 1 dode, een man van 57 jaar, en 2 gewonden, de zoon en de vrouw van het dodelijk slachtoffer.

Lees meer »

Kijk bij HLN vandaag én morgen exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, ook dit seizoen live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt één topaffiche uit eerste amateurafdeling live gestreamd met deskundig commentaar. In bepaalde weken komen ook toppers uit lagere reeksen aan bod. Dit weekend staan er twee matchen op het programma. Vanavond is er Racing Mechelen-Berchem Sport, morgen Belisia Bilzen-Dessel Sport.

Lees meer »

Ex-profrenner Emiel Vermeulen geeft nu les: “Koolskamp Koers was speciaal”

Acht keer stond Emiel Vermeulen aan de start van het Kampioenschap van Vlaanderen in ‘zijn’ Koolskamp. Vier keer eindigde hij in de top tien. Eén keer tuimelde hij net naast het podium. Nu, op zijn 31ste, is Vermeulen geen actief wielrenner meer, maar blijft hij wel actief in de koers.
The post Ex-profrenner Emiel Vermeulen geeft nu les: “Koolskamp

Lees meer »

Bredense Aiko Vanparys speelt mee in toneelstuk ‘Afrodisia’ in MEC Staf Versluys: “Spannend voor eigen publiek”

Zestien jaar geleden is het alweer dat de toen achtjarige Aiko Vanparys haar eerste schuchtere stapjes op het toneel toen dat van de musical ‘Annie’ zette. Op 20 september mag de Bredense, die intussen docent woordkunst is aan de academie van Diksmuide, voor het eerst voor eigen publiek acteren. Die avond speelt het stuk ‘Afrodisia’ in het MEC Staf Versluys.

Lees meer »

Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails van het AGSO: “Typisch voorbeeld van phishing”

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails die in omloop zijn. De mails lijken afkomstig van een medewerker van AGSO Knokke-Heist waarin om een betaling wordt gevraagd. In werkelijkheid gaat het om oplichters.
The post Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails van het AGSO: “Typisch voorbeeld van phishing” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kanaalzone West krijgt vorm in Ooigem

De gemeente Wielsbeke en de West-Vlaamse Intercommunale (WVI) realiseren in de Sluisstraat in Ooigem extra ruimte voor lokale ambachtelijke bedrijvigheid.
The post Kanaalzone West krijgt vorm in Ooigem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Vind me op het nieuws”: ex-leerling (23) verschijnt dinsdag voor raadkamer nadat hij verontrustende boodschappen online plaatst over Brugse school

In Brugge is de politie vrijdagochtend met verschillende patrouilles uitgerukt naar een school, omdat een ex-leerling (23) via sociale media beelden van die school had gedeeld met weinig geruststellende boodschappen. De jongeman werd na verhoor aangehouden door de onderzoeksrechter en verschijnt dinsdag voor de raadkamer. Hij stond onder voorwaarden in een ander lopend dossier. “De leerlingen liepen nooit gevaar”, zegt

Lees meer »

Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand

Zoals de traditie het voorschrijft wordt met Meulebeke kermis de Sint-Elooisdeken van de Middenstand in de bloemen gezet. Dit jaar valt de eer te beurt aan Bart Minne, die hiermee Pascal Warlop opvolgt. Deze feestelijke plechtigheid vindt plaats op zaterdag 21 september.
The post Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verplicht slagen voor examen om Belg te worden en 5.000 euro voor aanvraagformulier: N-VA voert druk op in migratiedossier

Federaal onderhandelaar Theo Francken (N-VA) dient in de Kamer een wetsvoorstel in dat de Belgische nationaliteitswet strenger maakt. Het is een denkspoor dat in de onderhandelingsnota migratie staat, maar nog niet definitief verworven is. Francken zit die onderhandelingsgroep voor én is ook fractieleider voor N-VA in de Kamer. De timing van zijn démarche is opmerkelijk, want de vijf gedoodverfde coalitiepartijen

Lees meer »

N-VA voert de druk op in het migratiedossier: verplicht slagen voor examen om Belg te worden en 5.000 euro voor aanvraagformulier

Federaal onderhandelaar Theo Francken (N-VA) dient in de Kamer een wetsvoorstel in dat de Belgische nationaliteitswet strenger maakt. Het is een denkspoor dat in de onderhandelingsnota migratie staat, maar nog niet definitief verworven is. Francken zit die onderhandelingsgroep voor én is ook fractieleider voor N-VA in de Kamer. De timing van zijn démarche is opmerkelijk, want de vijf gedoodverfde coalitiepartijen

Lees meer »

Stuk van beschermde gevel in Brugge valt en doorboort voorruit van auto

In de Gulden Vlieslaan in Brugge is woensdagochtend een stuk van een beschermde gevel van grote hoogte naar beneden gevallen. Het grote geluk is dat er dat moment niemand passeerde. Een geparkeerde wagen liep wel grote schade op.
The post Stuk van beschermde gevel in Brugge valt en doorboort voorruit van auto appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onderzoek naar pesten op het werk in Plopsaland afgerond: “Er zijn geen strafbare feiten bewezen”

Het onderzoek naar vermeend geweld en pesten op het werk bij Plopsaland heeft geen strafbare feiten aan het licht gebracht. Dat meldt de West-Vlaamse afdeling van het arbeidsauditoraat Gent. De verhalen in de pers werden tegengesproken door andere medewerkers en door verschillende berichten.
The post Onderzoek naar pesten op het werk in Plopsaland afgerond: “Er zijn geen strafbare feiten

Lees meer »

Vijftien Belgische slachtoffers van seksueel misbruik uitgekozen voor ontmoeting met paus

Paus Franciscus zal tijdens zijn bezoek aan ons land, eind deze maand, een groep van vijftien slachtoffers van seksueel misbruik ontmoeten. Waar en wanneer dat precies gebeurt, maakt de Kerk niet bekend. In een persbericht wijst de Belgische Bisschoppenconferentie er vrijdag op dat de ontmoeting “in alle discretie” gebeurt, “op uitdrukkelijk verzoek van een aantal onder hen”. Aartsbisschop Luc Terlinden

Lees meer »