LIVE GENT-ANTWERP. Gemiste penalty van Gudjohnsen en afgekeurde goals van Janssen en Kerk, krijgen we nog een winnaar in Gent?

AA Gent krijgt Antwerp over de vloer. Kums opende met een heerlijke afstandsschot de score tegen de Great Old. Niet veel later kon Chery de gelijkmaker voorbij Gent-doelman Roef krullen. Krijgt deze wedstrijd nog een winnaar in de tweede helft? 

Meer krantenkoppen in België

Politie Polder houdt nieuwe actie om overlast in station Diksmuide in te perken

Politiezone Polder hield dinsdag een nieuwe gerichte controleactie aan het station van Diksmuide om daar overlast in te perken. Het station staat er al langer om gekend. Uiteindelijk ging het om een ontradende actie en konden er geen inbreuken of drugsbezit worden vastgesteld.
The post Politie Polder houdt nieuwe actie om overlast in station Diksmuide in te perken appeared

Lees meer »

En plots zit er een dildo in je rugzak: groep vrienden gaat viraal na hilarische controle op Brussels Airport

“Michiel, wat is er”, roept een van zijn vrienden al gierend met een Limburgse tongval. Enkele tellen ervoor ontdekt een securityagent tijdens de veiligheidscontrole op Brussels Airport een dildo in de rugzak van de jongeman. Kennelijk ook een verrassing voor Michiel zelf, zo verraadt het schaamrood op zijn gezicht. Van je vrienden moet je het hebben.

Lees meer »

Brugs cultuurschepen Yves Roose (Vooruit) keert terug naar de politiek: “Ik mis nieuwe ideeën”

“Steeds meer hoor ik op café mensen afglijden naar racistische praat. Ik hoop hen te overtuigen om niet uiterst rechts te stemmen. Het socialisme biedt de meeste garanties op een menswaardig en veilig bestaan”, zegt voormalig Brugs cultuurschepen Yves Roose, die een kleine comeback maakt om de lijst van Vooruit te steunen.
The post Brugs cultuurschepen Yves Roose (Vooruit)

Lees meer »

Voorstel van Israël: Hamas-leider mag veilig weg uit Gaza als hij gijzelaars vrijlaat – Zes VN-medewerker omgekomen bij Israëlische aanval in Gaza

Israël heeft de Palestijnse terreurbeweging Hamas een nieuw voorstel gedaan. Hamas-leider Yahya Sinwar mag veilig vertrekken uit Gaza in ruil voor de vrijlating van de Israëlische gijzelaars. Bij een Israëlische luchtaanval op een school in Gaza zijn veertien mensen gedood. Ook heeft het Israëlische leger woensdag vijf Palestijnen gedood in Tubas, op de bezette Westelijke Jordaanoever. Dat melden de Palestijnse

Lees meer »