LIVE BAYERN-FREIBURG. Aftrap! Wint Vincent Kompany ook z’n tweede match in de Bundesliga?

Vincent Kompany coacht z’n eerste officiële thuiswedstrijd als trainer van Bayern München, tegen Freiburg. Pakt onze landgenoot 6 op 6 in de Bundesliga? 

Meer krantenkoppen in België

Celstraffen tot 15 jaar voor viertal dat terroristische aanslagen wilde plegen op Antwerpse wijk en NAVO: “Er vielen niet eens doden”

De rechtbank van Brugge heeft vier verdachten veroordeeld voor hun deelname aan activiteiten van de terroristische groepering IS. Twee van hen, hadden concrete plannen om aanslagen te plegen op de NAVO, een politiekantoor en bepaalde wijken in Antwerpen. Zij werden veroordeeld tot effectieve celstraffen van acht en vijftien jaar. De twee andere verdachten kregen effectieve celstraffen van vier jaar. De

Lees meer »

Clouseau nam jubileumshow ’40 jaar Clouseau’ op in Westende: “Bij TOTZ begon het voor ons én dit is hier de perfecte locatie!”

Op vrijdag 13 september om 20.40 uur kan je op VTM genieten van de jubileumshow ’40 jaar Clouseau’, die werd opgenomen aan de Rotonde in Westende. Koen en Kris mogen inderdaad al terugblikken op een gigantische carrière van 40 jaar én nog altijd bljiven ze enorm populair.
The post Clouseau nam jubileumshow ’40 jaar Clouseau’ op in Westende: “Bij

Lees meer »

Sven Vanthourenhout heeft nog geen zicht op een nieuwe job: “Ik ga me volledig smijten tot en met het WK in Zürich”

Sven Vanthourenhout is dinsdag tijdens een persmoment van de Belgische wielerbond in de marge van het EK wielrennen dieper ingegaan op zijn afscheid als wielerbondscoach. Daarbij benadrukte de West-Vlaming dat hij “zich volledig zal smijten tot en met het WK in Zürich”, en dat hij nog geen zicht heeft op zijn werkgever voor volgend jaar: “Ik heb een aantal zaken

Lees meer »

Met boeken naar de wijken: Proefproject ‘De Wisselbib’ in drie ontmoetingscentra van start

Bibliotheek Oostende en drie ontmoetingscentra zijn gestart met een gezamenlijk proefproject ‘De Wisselbib’. De bib stelt een collectie boeken ter beschikking in de ontmoetingscentra waar bezoekers een boek kunnen uitlenen of ter plekke lezen. Het aanbod wisselt regelmatig en is aangepast aan de interesses van de bezoekers.
The post Met boeken naar de wijken: Proefproject ‘De Wisselbib’ in drie

Lees meer »

Skischool Mont Blanc opent de deuren op nieuwe locatie: “Blij dat we in het Roeselaarse kunnen blijven”

Ruben Bracke opent maandag voor het eerst de deuren van Skischool Mont Blanc langs de Armoedestraat in Roeselare. De 34-jarige Oostrozebekenaar zet het werk van zijn vader Wim, die de voorbije jaren Skischool Mont Blanc langs de Stationsdreef runde, verder. “Hier kan jong en oud zich volop voorbereiden op een skivakantie.”
The post Skischool Mont Blanc opent de deuren

Lees meer »

“Deze vierde plaats is correct”: Robin Orins nadat hij nipt naast podium grijpt op EK tijdrijden bij beloften

Robin Orins eindigde woensdagnamiddag op de vierde plaats in de tijdrit bij de beloften op het EK wielrennen in Limburg. Hij zag er het goud voor het derde opeenvolgende jaar naar Alec Segaert gaan.
The post “Deze vierde plaats is correct”: Robin Orins nadat hij nipt naast podium grijpt op EK tijdrijden bij beloften appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geraakt Van den Bergh in eerste ronde voorbij Dobey?

Nog geen week na de Flanders Darts Trophy wordt er in Amsterdam al opnieuw gespeeld. Dimitri Van den Bergh is ook op de World Series of Darts Finals van de partij. Stoot hij titelverdediger Michael van Gerwen in eigen land van de troon? Volg het hieronder live of kijk op VTM 2 of VTM GO!

Lees meer »

Deze keer is het persoonlijk: waarom Sammy Mahdi de Vlaamse formatie live in VTM NIEUWS aan diggelen sloeg

CD&V-voorzitter Sammy Mahdi stuurde formateur Matthias Diependaele (N-VA) nog snel een WhatsAppje voor hij live in VTM NIEUWS zijn ultieme voorstel torpedeerde. Daarmee is niet alleen de impasse in de Vlaamse formatie compleet, er is wellicht ook persoonlijke schade aangericht. Dit is hoe het ook voor Vlaanderen vastliep: van stijgende ergernis bij CD&V tot opnieuw een hoofdrol voor Conner Rousseau

Lees meer »