Koppel zeventigers dood in hun woning aangetroffen

In Roeselare is een koppel zeventigers zaterdag door de politie dood aangetroffen in hun huis. Uit de lijkschouwing blijkt dat het om een gezinsdrama gaat. Dat bevestigt het parket zondag.

 

Meer krantenkoppen in België

Rome overweegt toegangsgeld voor Trevifontein

Steden moeten steeds meer het hoofd bieden aan de gevolgen van het massatoerisme. Zo ook Rome. Het gebied rond de beroemde Trevifontein wordt zodanig overspoeld door toeristen dat de Italiaanse hoofdstad overweegt om toegangsgeld in te voeren.

Lees meer »

Familie van Hakim (53) hoopt op antwoorden nu proces van start gaat: “Zoon heeft nog steeds nachtmerries over zijn dood”

“Haar zoontje zit met vragen, waar zij maar geen antwoorden op kan geven.” De nabestaanden van Hakim Mutyuba (53) wacht een moeilijke confrontatie in de Gentse rechtbank, waar maandag het protest rond zijn verdrinkingsdood start. Ze hopen op antwoorden op hun vele vragen, maar het blijft moeilijk. “Schuldinzicht brengt Hakim niet terug en daar rekenen ze dus ook niet op.”

Lees meer »

“Tweehonderd autosleutels stelen om de bazen van Audi te chanteren? Niveau nihil”

Het sociaal conflict bij Audi Vorst wordt bitser met de dag. Personeel dat wil werken, mag dat niet van de directie. “Een hufterige beslissing, maar geen onbegrijpelijke”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “Ze werd uitgelokt door werknemers die tweehonderd autosleutels in beslag namen. Die kinderachtige ‘diefstal’ heeft het sociaal overleg bij Audi nodeloos op de spits gedreven.”

Lees meer »

Robyn Verzekeringen sluitaan bij Callant Groep

Robyn Verzekeringen uit Ieper sluit aan bij de groep van Peter Callant. Vanaf 1 januari 2025 zullen zo alle diensten die Callant aanbiedt als one-stop-shop voor verzekeringen, kredieten en financieel advies ook beschikbaar zijn via het huidige kantoor van Robyn Verzekeringen in de Oude Veurnestraat in Ieper.
The post Robyn Verzekeringen sluitaan bij Callant Groep appeared first on KW.be.

Lees meer »

Werken aan Rijksweg in Izegem gestart: “Mogelijk wel wat verkeershinder”

Aan de Rijksweg in Izegem zijn wegenwerken gestart die voor heel wat verkeershinder kunnen zorgen. De werken vinden plaats tussen de rotonde aan de meubelwinkel Top Interieur en de rotonde ter hoogte van het voetbalterrein. Eind november zullen de werken afgerond zijn en is de andere weghelft aan de beurt. Nadien schuiven de werken verder op en wordt een ander

Lees meer »