Hoe moet het verder op de VRT? ‘Bedoeling was de kloof tussen personeel en directie te dichten, nu is die alleen maar wijder geworden’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Derde verdachte (17) van joyride met ambulance gearresteerd: “Medische interventie in gevaar gebracht door crimineel gedrag”

De 21-jarige chauffeur van de gestolen ambulance afgelopen weekend in Antwerpen moet een maand langer in de gevangenis blijven. Dat heeft de raadkamer zopas beslist. Volgens zijn advocate is de jongeman in zijn cel tot schuldinzicht gekomen. Donderdag is ook een derde verdachte, een minderjarige van 17 jaar opgepakt en in een gesloten instelling geplaatst.

Lees meer »

‘Bommen en Granaten’-proces rond ‘Dikke’ Nordin wordt voortgezet

Voor de correctionele rechtbank van Antwerpen wordt maandag de ‘Bommen en Granaten’-zaak voortgezet, een omvangrijk dossier rond wapen- en drugshandel. Het proces, dat al in het voorjaar van 2022 van start is gegaan, liep veel vertraging op doordat de advocaten van kopstuk ‘Dikke’ Nordin E.H. tot tweemaal toe een wrakingsverzoek indienden tegen de rechters.

Lees meer »

Harvey Weinstein (72) met spoed naar ziekenhuis gebracht voor hartoperatie

De verguisde filmproducent Harvey Weinstein is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, meldt de Amerikaanse nieuwszender ‘ABC News’. De 72-jarige Weinstein is uit de gevangenis op Rikers Island gehaald voor een hartoperatie, bevestigen zijn advocaten aan de zender. Die operatie heeft al plaatsgevonden, maar de advocaten zeggen niet of het een succes was.

Lees meer »

Dieven aan de haal met 5 meter hoog opblaasbierblik van Average Rob na BK Beerpong: “24 uur de tijd om het anoniem terug te brengen”

Zaterdag vond in het Lichtervelde het BK Beerpong plaats. Deze editie was een groot succes, ware het niet dat tijdens het evenement het grote opblaasbierblik van ‘Tout Bien’, het eigen bier van influencer Average Rob gestolen werd. “Het moet een doordachte operatie geweest zijn, waarbij enkele flauwe grapjassen de elektriciteit afkoppelden, de touwen en spanbandjes van het opblaasblik losmaakten, die

Lees meer »

Deelauto op Marktplein in Ingelmunster

Sinds kort staat er een nieuwe deelauto op het Marktplein. Je kan reserveren via het platform Claus2you. Je gebruikt de deelauto wanneer je er één nodig hebt en dat zonder instapkosten. De ideale oplossing voor wie slechts af en toe een auto nodig heeft. Het autodeelplatform van Claus Mobility is toegankelijk voor particulieren en bedrijven.
The post Deelauto op

Lees meer »

Gedaan met bank spelen voor je energieleverancier? Dit willen onderhandelende partijen aan je energiefactuur veranderen

Energieleveranciers verplichten je voorschotfactuur automatisch aan de actuele elektriciteits- en aardgasprijs aan te passen. Dat is wat ze willen, de partijen die onderhandelen over een federale regering (N-VA, MR, Vooruit, Les Engagés en CD&V). Zo behoren torenhoge eindfacturen of grote terugbetalingen tot het verleden. HLN kon de laatste onderhandelingsnota over het thema energie inkijken: dit willen ze allemaal veranderen aan

Lees meer »

4 op 10 Vlamingen stemde in 2024 anders dan in 2019: bekijk in detail de kiezersbewegingen per partij 

38 procent van de Vlamingen stemde afgelopen verkiezingen in juni op een andere partij dan 5 jaar geleden. Dat blijkt uit nieuw kiezersonderzoek van de Universiteit Antwerpen. Ze brachten de kiezersbewegingen tussen de Vlaamse partijen in kaart. Wie kon kiezers van andere partijen overtuigen? En hoeveel moesten partijen precies prijsgeven aan elke tegenstander? Bekijk hier het overzicht.

Lees meer »

Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails van het AGSO: “Typisch voorbeeld van phishing”

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails die in omloop zijn. De mails lijken afkomstig van een medewerker van AGSO Knokke-Heist waarin om een betaling wordt gevraagd. In werkelijkheid gaat het om oplichters.
The post Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails van het AGSO: “Typisch voorbeeld van phishing” appeared first on KW.be.

Lees meer »