DJ Joeri Pauwels staat niet meer op de lijst bij Gezond Verstand Kortrijk

DJ Joeri Pauwels trekt zijn kandidatuur bij Gezond Verstand Kortrijk in. Dat maakt hij zelf bekend. Hij wil zijn mama steunen die op de N-VA lijst staat.

“Na een intensieve race tijdens de nationale verkiezingen bij Voor U neem ik deze beslissing in het belang van de partij en voor mezelf. Na de vorige verkiezingen begon voor mij een druk trouwfeestseizoen met veel feesten”, vertelt Joeri Pauwels.

“De politieke inzet na de Voor U campagne bleef voor de lokale verkiezingen bij Gezond Verstand Kortrijk beperkt tot de online marketing en grafische ondersteuning. Gezien ook september relatief druk zal worden en ik niet de voor ogen geziene inzet zal kunnen leveren voor de komende verkiezingen neem ik het besluit om niet meer deel te nemen aan de gemeentelijke verkiezingen in oktober.”

“Mama Kathy Moulin steunen op N-VA lijst”

“In Kortrijk lokaal zal men dus niet op mij kunnen stemmen. Ik zal wel volop mijn mama Kathy Moulin steunen op de N-VA lijst. Zij staat daar op plaats 19.”

Dit werd zaterdag bekend gemaakt aan de Broeltorens. “Volgens mij is kandidaat Axel Ronse dan ook de geknipte burgemeester voor onze stad, samen met zijn N-VA team.”

Joeri zal te vinden zijn op de lijst van de provinciale verkiezingen, maar welke plaats en partij het wordt, wil hij pas later bekend maken.

The post DJ Joeri Pauwels staat niet meer op de lijst bij Gezond Verstand Kortrijk is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Juwelier Pools sluit fysieke winkel en kiest met de Huisjuwelier voor nieuw concept: “Maar eerst focussen we ons nog op de uitverkoop”

Juwelier Pools in Roeselare houdt ermee op. Toch met de fysieke winkel. De winkel in de Henri Horriestraat sluit eind januari voorgoed de deuren, maar start met een nieuw concept: de Huisjuwelier.
The post Juwelier Pools sluit fysieke winkel en kiest met de Huisjuwelier voor nieuw concept: “Maar eerst focussen we ons nog op de uitverkoop” appeared first on

Lees meer »

Post Title

Oostende loopt vol met boeiende personages en die nodigen we graag eens uit voor een Mercatorgesprek. Neem nu priester Pol Dehullu (57), die de voorbije jaren al twee romans uitbracht en momenteel volop schrijft aan een derde. Het zijn spannende verhalen vol humor, waar de tweestrijd tussen goed en kwaad nooit ver weg is.
The post appeared first on

Lees meer »

Hoe 25-jarige gevangene zijn maatschappelijk assistente kon verkrachten. “Hij sloeg toe toen ze rechtstond om een tolk te halen”

Hoe is het mogelijk dat een gedetineerde bínnen de muren van de gevangenis een maatschappelijk assistente kan verkrachten? En dat het een dikke minuut duurt voor cipiers te hulp schieten? Eerst en vooral omdat de alarmknop aan de muur niet aangesloten bleek. Ten tweede, omdat het mobiele alarm aan haar walkietalkie een verkeerde locatie gaf. Reconstructie van opnieuw een zwaar

Lees meer »

Werken aan Rijksweg in Izegem gestart: “Mogelijk wel wat verkeershinder”

Aan de Rijksweg in Izegem zijn wegenwerken gestart die voor heel wat verkeershinder kunnen zorgen. De werken vinden plaats tussen de rotonde aan de meubelwinkel Top Interieur en de rotonde ter hoogte van het voetbalterrein. Eind november zullen de werken afgerond zijn en is de andere weghelft aan de beurt. Nadien schuiven de werken verder op en wordt een ander

Lees meer »

België stuurt zo’n 500 tenten naar Gaza om de winter door te komen

Op de luchthaven van Melsbroek is een vliegtuig met 511 tenten aan boord naar Gaza vertrokken. Het gaat om een B-FAST-missie. De tenten moeten ontheemde Palestijnen een onderdak bieden voor de komende winter. Intussen zijn op de Westelijke Jordaanoever 5 Palestijnen gedood na een Israëlische luchtaanval. Het Israëlische leger meldt ook dat 2 piloten zijn omgekomen bij een helikopterongeluk.

Lees meer »

Laatste dag van de Oostkampse sportkampen

De laatste weekdag van de vakantie was meteen ook de laatste dag van de Oostkampse sportkampen (OOK). Een grote groep kinderen beleefde er de tijd van hun leven. Zij kregen op vrijdag 30 augustus hun sportdiploma overhandigd door de vrijwilligers van OOK. “Het waren zeer gemotiveerde jongeren die deze zomer deel uitmaakten van onze sportkampen.
The post Laatste dag

Lees meer »

Rusland houdt uitzonderlijk grote marineoefening, China doet mee

Rusland is begonnen aan de grootste marineoefening in meer dan dertig jaar. Dat heeft president Vladimir Poetin dinsdag gezegd in een televisietoespraak en is ook te zien op beelden gedeeld door het Russische ministerie van Defensie. Volgens het ministerie zijn er meer dan 400 schepen en onderzeeboten betrokken op verschillende zeeën. China oefent mee in de Zee van Japan.

Lees meer »

Open Monumentendag in Izegem breekt met 3.700 bezoekers alle records

Het topprogramma voor Open Monumentendag beloofde heel wat bezoekers te lokken, maar dit jaar werden echt wel alle records verbroken. “Niet minder dan 3.716 mensen lieten zich verleiden tot een bezoek aan de locaties die opengesteld werden”, zegt een tevreden schepen van Erfgoed en Musea Kurt Himpe (N-VA).
The post Open Monumentendag in Izegem breekt met 3.700 bezoekers alle

Lees meer »