Beruchte bende woningovervallers opgepakt op Ibiza: “Ze sloegen ’s nachts toe met slaapgas”

De politie op het Spaanse eiland Ibiza heeft een drietal beruchte dieven bij de lurven gevat. De twee mannen en een vrouw zouden jarenlang ’s nachts hebben toegeslagen door villabewoners eerst met een goedje, vermoedelijk een soort slaapgas, toe te dienen.

 

Meer krantenkoppen in België

PK voor verdedigingshonden

Zondag 22 september moet een absolute hoogdag worden voor De Moubeekse Honden, de club die in de Moubekestraat in Aartrijke zijn terrein heeft. Dan mag de vereniging het provinciaal kampioenschap van West- en Oost-Vlaanderen voor verdedigingshonden organiseren.
The post PK voor verdedigingshonden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dexter-prequel verschijnt op 13 december

De serie ‘Dexter: Original Sin’, die zich afspeelt voor de gebeurtenissen van de serie ‘Dexter’, verschijnt in december. Dat heeft Paramount donderdag aangekondigd. De eerste aflevering is vanaf 13 december te streamen op Paramount+.

Lees meer »

KIJK. “Ze eten honden en katten”: dit zijn de opmerkelijkste passages van de debatnacht

Donald Trump en Kamala Harris stonden afgelopen nacht (Belgische tijd) voor het eerst tegenover elkaar in een rechtstreeks uitgezonden televisiedebat. Het 90 minuten durende duel in Philadelphia tussen de twee presidentskandidaten werd gekenmerkt door persoonlijke aanvallen terwijl ze in discussie gingen over abortus, immigratie en buitenlands beleid. Dit zijn de opvallendste passages.

Lees meer »

Isabel Lebbe neemt afscheid van gemeentepolitiek: “Extra tijd voor andere zaken”

Isabel Lebbe (45) uit de Kattestraat in Abele staat niet meer op de lijst van CD&V voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De voorbije jaren was ze onder andere OCMW-voorzitter en voorzitter van de gemeenteraad. Nu zetelt ze nog in het Bijzonder Comité voor Sociale Dienst.
The post Isabel Lebbe neemt afscheid van gemeentepolitiek: “Extra tijd voor andere zaken” appeared first

Lees meer »

PZ Onzelievevrouw biedt nu ook onderwijs aan: “Voorlopig krijgen we hiervoor geen subsidies”

Sinds een goeie week biedt Psychiatrisch Ziekenhuis Onzelievevrouw jongeren die opgenomen zijn in het ziekenhuis de kans om onderwijs te volgen. Het ziekenhuis werkt hiervoor samen met Penta Connect, een school van scholengroep Impact die onderwijs aanbiedt aan jongeren uit het basis- en secundair onderwijs die door een onderbroken schoolloopbaan tijdelijk niet naar school kunnen.
The post PZ Onzelievevrouw

Lees meer »