Barbara Sarafian ondergaat carrièreswitch en wordt kotbazin: “Terwijl ik ooit gaan lopen ben van de mijne”

Barbara Sarafian (56) ondergaat in het nieuwe VTM-programma ‘Kotmadam Sarafian’ een heuse carrièreswitch. Ze leeft gedurende 10 maanden met zeven studenten mee op kot, waar de grootste levenslessen ontstaan en waar ze zich samen door een rollercoaster van liefdesverdriet, examenstress, groeipijnen en feestgedruis loodsen. Een reality-show van jewelste. Reporter Jarne hoort haar uit in deze nieuwe HLN Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

“De uitstap van de week werd plots naar de supermarkt gaan”: Dean getuigt over mentale impact van lockdown

Een op de vijf jongeren kampt met matige tot ernstige mentale problemen. Dat blijkt uit onderzoek van de KU Leuven. Voor Dean Meert begon het toen COVID-19 uitbrak. Hij was 21 jaar en studeerde bedrijfsmanagement aan de Hogeschool Gent. Net als veel andere jongeren ervoer hij heel wat eenzaamheid toen de lockdown werd ingelast op 17 maart 2020. “Dat wil

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond en morgen Memorial Van Damme in Brussel. Een van de topatleten die je er aan het werk kan zien is polsstokspringer Mondo Duplantis.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sterballerina Michaela DePrince (29) overleden: “Ze liet zien dat schoonheid uit de donkerste plekken kan oprijzen”

In de Verenigde Staten is ballerina Michaela Mabinty DePrince (29) overleden. DePrince danste onder meer bij het Nationale Ballet in Amsterdam en het Boston Ballet. Ze was ook te zien in ‘Lemonade’ van zangeres Beyoncé. Door haar levensverhaal en door de manier waarop ze als zwarte vrouw naam kon maken in de balletwereld, is ze voor velen een bron van

Lees meer »

Meubelen & Keukens Crack viert gouden jubileum: “De werklust van iedereen heeft Crack groot gemaakt”

Stichter en sportmecenas André Ollevier mag dan wel drie jaar geleden overleden zijn, met een groot portret was hij wel prominent aanwezig op de viering van 50 jaar Meubelen & Keukens Crack. Een halve eeuw van ups-and-downs, maar ook van groei en innovatie.
The post Meubelen & Keukens Crack viert gouden jubileum: “De werklust van iedereen heeft Crack groot

Lees meer »

Triatlon in Ieper mikt zondag op 450 deelnemers: “Er staan verschillende kleppers aan de start”

TDTI (Triatlon Duatlon Team Ieper) organiseert op zondag 15 september opnieuw de jaarlijkse triatlon. Vorig jaar was het een snikhete editie en waren er zorgen over de kwaliteit van het water, dit jaar wordt een minder warme editie en zal het water wellicht geen probleem vormen.
The post Triatlon in Ieper mikt zondag op 450 deelnemers: “Er staan verschillende

Lees meer »

Dit is waarom ‘Lili en Marleen’ ondanks grote vraag niet meer wordt uitgezonden

Hoewel ‘Lili en Marleen’ een groot succes was, moeten fans het sinds 2019 zonder hun geliefde personages zoals Jefke, Ida, moeder Lisa, Pierre en Marleentje doen. In tegenstelling tot andere populaire series zoals ‘F.C. De Kampioenen’, wordt ‘Lili en Marleen’ momenteel niet heruitgezonden en is het niet beschikbaar via streaming. Producent René Vlaeyen legt uit waarom dat het geval is.

Lees meer »

“Door een stom spel ben ik wel mijn zusje kwijt”: vertelt op het proces van de Zussenmoord eigenlijk iémand de waarheid?

“Eén van u beiden vertelt de waarheid niet.” De ouderen onder ons herinneren zich die nachtelijke uitval nog wel van Marc Verwilghen, in de parlementaire onderzoekscommissie Dutroux. Die zin spookte de hele tijd door mijn hoofd, terwijl ik vanmiddag zat te luisteren naar de onthutsende ondervraging van Inge Reyntjens en Daisy Van Mechelen, allebei beschuldigd van moord en allebei hopend

Lees meer »