Twee gewonden van afzonderlijke aanvallen bij carnaval Notting Hill overleden

Twee mensen die op verschillende momenten waren aangevallen tijdens het carnaval in de Londense wijk Notting Hill van vorig weekend, zijn overleden. Dat zegt de Britse politie. Het gaat om een 32-jarige moeder die samen met haar 3-jarige dochter en andere familieleden bij het carnavalsfeest was en een 41-jarige kok uit Zweden die in Dubai woonde en in het Verenigd Koninkrijk op bezoek was. Beide slachtoffers lagen minder dan een week in het ziekenhuis. 

Meer krantenkoppen in België

Holstra Wevelgem-Moorsele wil plaats in top drie bemachtigen: “De verwachtingen zijn hoog”

In tweede landelijke van het herenbasketbal is Holstra Wevelgem-Moorsele begonnen met een klinkende zege op het veld van BC Lamett Deerlijk-Zwevegem. Het werd 58-73. Zaterdag komt House Of Talents Kortrijk Spurs Two op bezoek in Evenementenhal De Schelp.
The post Holstra Wevelgem-Moorsele wil plaats in top drie bemachtigen: “De verwachtingen zijn hoog” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ruiselede en Wingene werken met Boerenbond aan campagne voor meer verkeersveiligheid op landbouwwegen

De gemeentebesturen van Ruiselede en Wingene werken met de Boerenbond aan een campagne voor veiliger landbouwwegen, vooral tijdens het oogstseizoen. Naar jaarlijkse traditie houdt de West-Vlaamse gouverneur Carl Decaluwé ook een persconferentie rond ‘Modder op de weg’, om zoveel mogelijk verkeersongevallen te vermijden.
The post Ruiselede en Wingene werken met Boerenbond aan campagne voor meer verkeersveiligheid op landbouwwegen appeared

Lees meer »

Dief dringt op klaarlichte dag binnen bij Brugse tennisclub: “Hij nam voor honderden euro’s aan sigaretten en een tennisracket mee”

De Brugse tennisclub In ‘t Vrije kreeg woensdagochtend een inbreker over de vloer. De club was door het hevige regenweer gesloten en daarom nam de indringer alle tijd om zijn ronde te doen. Al bleef zijn buit uiteindelijk beperkt. “Het is al de derde keer dat we hier ongewenst bezoek krijgen”, klinkt het.
The post Dief dringt op klaarlichte

Lees meer »

Diamant voor Eric en Maria uit Ingelmunster

Burgemeester Kurt Windels, schepenen Martine Verhamme en Trui Lambrecht brachten een thuisbezoek aan het diamanten echtpaar Eric Vermeulen en Maria Delaere uit de Jacob Van Arteveldestraat.
The post Diamant voor Eric en Maria uit Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »

Speelkar en Babbelcaravan naar Zarren

Na heel wat geslaagde passages op verschillende locaties in Kortemark trekken de Speelkar en de Babbelcaravan dit najaar naar Zarren. Je vindt ze op woensdag 25 september, woensdag 9 en woensdag 23 oktober in de Koordhoekwijk. “Dit gebeurt in samenwerking met LDC De Wimperlinde, vzw ‘t Schoederkloptje en Saamo, een organisatie die sociale uitsluiting wil
The post Speelkar en

Lees meer »

Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand

Zoals de traditie het voorschrijft wordt met Meulebeke kermis de Sint-Elooisdeken van de Middenstand in de bloemen gezet. Dit jaar valt de eer te beurt aan Bart Minne, die hiermee Pascal Warlop opvolgt. Deze feestelijke plechtigheid vindt plaats op zaterdag 21 september.
The post Bart Minne is de nieuwe Sint-Elooisdeken Middenstand appeared first on KW.be.

Lees meer »