Top tien Vlaams Belang Wervik ligt vast

Nadat Vlaams Belang Wervik eerder al de top drie en de lijstduwer voor de gemeenteraadsverkiezingen op zondag 13 oktober bekendmaakte, ligt ondertussen ook de top tien vast.

Bestuurslid Angel Devos (31) uit Wervik staat vierde. De vijfde plaats is voor penningmeester Kingsley Nesen (36) uit Geluwe. Bestuurslid Hilde Decrock en Dino Malfait (beiden 61) staan op plaats 6 en 7. Hilde organiseerde al een paar keer een benefiet om geld in te zamelen voor de organisatie Harbin SHS die actief is in het noordoosten van China. Ze redden honden uit de Chinese vleesindustrie en brengen die vaak over naar Europa.

Dominique Waignein (48) staat op de achtste plaats, Angie Vansteenkiste (45) op de negende. Deze vier kandidaten wonen allemaal in Wervik. Tiende staat Geert Renier (54) uit Geluwe.

The post Top tien Vlaams Belang Wervik ligt vast is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Geen lonen meer voor personeel van Audi Brussels, vakbonden verstoppen sleutels van auto’s: wie is in fout en komt het ooit nog goed?

De situatie bij Audi Brussels is ontploft. Werkwillige werknemers mochten maandagochtend van de directie de fabriek niet meer binnen zolang vakbonden de hoofdingang blokkeren en de sleutels van afgewerkte wagens verstoppen. Het personeel ontvangt intussen geen loon meer. Gaat een van de partijen hier in de fout en kan hier nog een gezamenlijke oplossing worden gevonden?

Lees meer »

Audi sluit Brusselse fabriek tot personeel “bereid is normaal aan de slag te gaan”, misnoegde werknemers verzamelen aan hoofdingang

Audi Brussels blijft gesloten tot het personeel "bereid is om weer normaal te werken en auto’s naar de dealers te versturen". Dat zegt Peter D’hoore, de woordvoerder van de autofabriek in Vorst. Volgens de vakbonden zoekt de directie "de directe confrontatie met de werknemers". Een zestigtal medewerkers is intussen samengekomen voor de hoofdingang en blokkeert de Brits Tweedelegerlaan.

Lees meer »

Zal de oorlog zich uitbreiden naar hier? Kolonel Housen geeft antwoord op vragen van onze lezers: “De komende weken worden cruciaal voor Oekraïne”

De komende weken worden cruciaal voor de oorlog in Oekraïne. Het Russische leger zal proberen om nog zo veel mogelijk grondgebied te veroveren voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van begin november, maar wat gebeurt er daarna? Wanneer komt er vrede? Waarom grijpt de NAVO niet harder in? Onze lezers stuurden ons de voorbije dagen tientallen vragen over het conflict. Onze defensie-expert,

Lees meer »

Atletiekclub Flac kern Ieper in rouw door overlijden werptrainer Pascal Plets (64)

Onder grote belangstelling vond zaterdag in de kerk Saint-Chrysole in Komen de uitvaart van Pascal Plets (64) plaats. Hij is onverwacht overleden na een boswandeling in Ploegsteert. De gewezen leerkracht was sinds jaar en dag de werptrainer van atletiekclub Flac kern Ieper.
The post Atletiekclub Flac kern Ieper in rouw door overlijden werptrainer Pascal Plets (64) appeared first on

Lees meer »

Vanaf nu ook alternerend zaterdagmarkt in Krottegem en Beveren: “Het leeft al bij de inwoners”

Roeselare heeft er – naast de traditionele dinsdagmarkt – een markt bij. Zaterdag 14 september wordt op de Onze-Lieve-Vrouwemarkt in Krottegem de eerste tweewekelijkse markt gehouden. De week erop is het de beurt aan Beveren, daarna blijven de zaterdagmarkten elkaar afwisselen. “We hebben al acht geëngageerde marktkramers, vooral met voeding. Maar er kunnen er uiteraard nog bij.”
The post

Lees meer »

Luc en Taleen klinken op goud

Luc Grillet werd geboren in Menen in 1947. Zijn toekomstige, Taleen Bostoen, werd geboren in Kortrijk in 1952. De liefdeskriebels groeiden nadat ze elkaar ontmoetten in de taverne in Kortrijk, waar Taleen een vakantiejob deed. En zo stapten ze 50 jaar geleden in het huwelijksbootje in de Kortrijkse deelgemeente Bissegem. Ze kregen twee zonen, Luc
The post Luc en

Lees meer »

KV Diksmuide-Oostende presenteert Talententeam

Het bestuur van KV Diksmuide-Oostende stelde vorige week woensdag hun Talententeam voor. “We zijn trots op onze opkomende jonge talenten die dit seizoen onze club zullen vertegenwoordigen in de tweede provinciale reeks”, klonk het bij Frank De Smet tijdens de ploegvoorstelling op sportterrein De Pluimen in Diksmuide. talenten Lukas Vanhevel kon niet aanwezig zijn, maar
The post KV Diksmuide-Oostende

Lees meer »

De U13-B van VK Langemark-Poelkapelle

VK Langemark-Poelkapelle brengt dit seizoen twee U13-ploegen in competitie. De B-ploeg nam het vorig weekend op eigen veld op tegen de leeftijdsgenoten van SC Zonnebeke. Het was uiteindelijk de thuisploeg die met 4-0 aan het langste eind trok. Zaterdagnamiddag gaan de jonge Langemarkenaars op bezoek bij SK Westrozebeke. Boven v.l.n.r.: trainer Steven Huyghebaert, Brent Vandamme,
The post De U13-B

Lees meer »