Reünietour Oasis volledig uitverkocht: miljoenen fans gefrustreerd over technische problemen op ticketsite

Het was een ware stormloop op tickets voor de reünieshows van de Britse rockband Oasis. Fans kloegen massaal op sociale media over de technische problemen die de ticketsite van Ticketmaster plaagden. Miljoenen probeerden in de wachtrij te geraken, zonder succes. Een dag lang verliep de verkoop met horten en stoten, maar uiteindelijk zijn alle shows hopeloos uitverkocht. Oasis waarschuwde zelf al voor frauduleuze tickets aan woekerprijzen. 

Meer krantenkoppen in België

Paardenkoers in Dadizele wellicht laatste keer langs de Waterstraat

De Lustige Dravers organiseerden op kermismaandag opnieuw hun jaarlijkse paardenkoers. Rond de jaarwisseling starten de werken op de site van het Dadipark waardoor het paardenkoerscomité voor volgend jaar op zoek moet naar een nieuwe locatie. “Het zou jammer zijn moest deze folklore verdwijnen.”
The post Paardenkoers in Dadizele wellicht laatste keer langs de Waterstraat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Centrum Gits helemaal heraangelegd: “Zwakke weggebruiker krijgt meer ruimte”

Op zaterdag 7 september werd in de deelgemeente Gits de heraanleg van het centrum officieel geopend. Naar aanleiding van de noodzakelijke werken om het rioleringsstelsel in het centrum van Gits te scheiden, kreeg de gemeente Hooglede de mogelijkheid om het centrum aan te pakken op vlak van verkeersveiligheid. Daarbij werd meer ruimte vrijgemaakt voor de zwakke weggebruiker om zo een

Lees meer »

Peruaanse ex-president Alberto Fujimori overleden

De Peruaanse ex-president Alberto Fujimori is overleden op 86-jarige leeftijd. “Na een lange strijd tegen kanker is onze vader, Alberto Fujimori, zonet vertrokken voor een ontmoeting met de Heer”, klinkt het in een bericht in naam van zijn vier kinderen, op een online account van zijn dochter Keiko Fujimori.

Lees meer »

Voormalige spelersbus KSV Diksmuide duikt op in… Noord-Duitsland

Op de wegen van het eiland Rügen, in het uiterste noorden van Duitsland, werd een opvallend voertuig gespot: een voormalige spelersbus van voetbalclub KSV Diksmuide, nu uitgerust met Duitse nummerplaten uit Landkreis Diepholz in Nedersaksen. De bus is nog steeds voorzien van de originele belettering en reclame.
The post Voormalige spelersbus KSV Diksmuide duikt op in… Noord-Duitsland appeared first

Lees meer »

Hij zou bijna vrijkomen, maar tijdens gesprek daarover met maatschappelijk werkster, verkrachtte hij haar: dit is Younes I. (25), die al gekend stond als ‘agressief’

Er hing een blad aan zijn cel met de melding “agressief”. Maar zijn celstraf zou niet lang meer duren. Om zijn vrijlating te bespreken, had Younes I. (25) een afspraak met zijn maatschappelijk assistente in een apart lokaaltje, waar hij haar verkrachtte. Wie is de jongeman uit Marokko, die na amper tien dagen in België op heterdaad betrapt werd tijdens

Lees meer »

Grensstreek geteisterd door diefstallenplaag van en uit voertuigen: “Wees extra waakzaam in de komende, donkere periode”

De voorbije maand werden opvallend veel voertuigdiefstallen gepleegd. Dat het een plaag is, blijkt uit de cijfers. In een maand tijd al vier keer zoveel als dezelfde periode vorig jaar. Ook bij de politiezone Grensleie vloeken ze. “We zetten nochtans in op verhoogde patrouilles en wijkgerichte controles”, klinkt het.
The post Grensstreek geteisterd door diefstallenplaag van en uit voertuigen:

Lees meer »

Vanavond aan het kanaal: vuurwerkspektakel sluit op Koekezondag Izegem Kermis af

Op Koekezondag wil de traditie in Izegem dat vuurwerk Izegem Kermis afsluit. Vanop Wandel op de Mandel wordt het vuurwerk afgeschoten, het spektakel is best zichtbaar aan de overkant en dus de zuidelijke kant van het kanaal. Het is de Franse Compagnie POK die opnieuw instaat voor het kleurrijk spektakel.
The post Vanavond aan het kanaal: vuurwerkspektakel sluit op

Lees meer »

Groen stelt lijst voor: “Enige progressieve optie in Roeselare”

Groen Roeselare heeft haar huiswerk klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Op de lijst staan maar liefst 26 nieuwe kandidaten. “We willen ons als enige echte progressieve lijst in Roeselare profileren.”
The post Groen stelt lijst voor: “Enige progressieve optie in Roeselare” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaming geeft zijn leven 7,3 op 10

In het eerste halfjaar van 2024 gaven Vlamingen hun leven een gemiddelde score van 7,3 op 10. De algemene levenstevredenheid is daarmee gelijk aan die van de laatste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen op basis van een bevraging bij 6.000 Vlaamse 18-plussers.

Lees meer »

Vlaming geeft zijn leven score van 7,3 op 10

In het eerste halfjaar van 2024 gaven Vlamingen hun leven een gemiddelde score van 7,3 op 10. De algemene levenstevredenheid is daarmee gelijk aan die van de laatste zes maanden van vorig jaar. Dat blijkt woensdag uit cijfers van Statistiek Vlaanderen op basis van een bevraging bij 6.000 Vlaamse 18-plussers.

Lees meer »