Openda met twee treffers beslissend voor Leipzig tegen landskampioen Leverkusen, Vermeeren krijgt eerste speelminuten

In de Bundesliga won Leipzig op bezoek bij landskampioen Leverkusen ook zijn tweede wedstrijd van het seizoen. Loïs Openda was met twee beslissende treffers de held van de avond in de 2-3-overwinning. Arthur Vermeeren kreeg dan weer zijn eerste speelminuten vlak voor affluiten. 

Meer krantenkoppen in België

Vlaams formateur Diependaele (N-VA) wil morgen samenzitten met CD&V en Vooruit

Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) heeft de drie partijen die onderhandelen over een Vlaamse regering (N-VA, Vooruit en CD&V) donderdag uitgenodigd voor een overleg in de centrale werkgroep, met de drie partijen samen dus. CD&V en Vooruit hebben telefonisch ook aangegeven dat ze daartoe bereid zijn. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog.

Lees meer »

Gratis tentoonstelling over Metaalbouw Vuylsteke in OC Vondel

Als ondersteuning van het boek van Frank Develtere ‘Metaalbouw Vuylsteke, een verhaal over durvers en doeners’, zorgen de heemkring Mulenbeca en het Davidsfonds Meulebeke voor een boeiende tentoonstelling over de firma die in de Berengemeente ooit werk verschafte aan meer dan 300 werknemers. Deze tentoonstelling vindt plaats in hal 1 van firma Vuylsteke in de
The post Gratis tentoonstelling

Lees meer »