Niels Destadsbader broedt na muzikale break op nieuw werk: “Ik voel dat het publiek erop zit te wachten”

Niels Destadsbader (36) broedt op nieuwe muzikale plannen. Dat onthult hij zelf in deze nieuwe HLN Showbits. “Het was een heel bewuste keuze deze keer niet mee te dingen naar ‘Zomerhit’, maar ik voel dat het publiek op nieuwe muziek wacht”, aldus de zanger. Meer ontdek je in bovenstaande video. 

Meer krantenkoppen in België

Belgische consultant riskeert de doodstraf te krijgen van Congolese rechtbank

De Belg Jean-Jacques Wondo, die al sinds 22 mei gevangen zit in de militaire gevangenis van Ndolo, in de Congolese hoofdstad Kinshasa, riskeert morgen tot de doodstraf te worden veroordeeld. Hij wordt onder meer beschuldigd van terrorisme en steun aan gewapende groepen. Zijn familie in België zegt dat hij onschuldig is. Wondo stond de afgelopen weken terecht in Kinshasa en

Lees meer »

Audi sluit Brusselse fabriek tot personeel “bereid is normaal aan de slag te gaan”, misnoegde werknemers verzamelen aan hoofdingang

Audi Brussels blijft gesloten tot het personeel "bereid is om weer normaal te werken en auto’s naar de dealers te versturen". Dat zegt Peter D’hoore, de woordvoerder van de autofabriek in Vorst. Volgens de vakbonden zoekt de directie "de directe confrontatie met de werknemers". Een zestigtal medewerkers is intussen samengekomen voor de hoofdingang en blokkeert de Brits Tweedelegerlaan.

Lees meer »

Pastoor van Scherpenheuvel is regisseur van misviering paus: “35.000 hosties besteld bij zusters Clarissen in Sint-Truiden”

Eind september krijgt ons land voor het eerst in 29 jaar pauselijk bezoek. Paus Franciscus zal zijn doortocht afsluiten met een misviering op zondag 29 september in het Koning Boudewijnstadion. “We hebben 35.000 hosties besteld bij de zusters Clarissen in Sint-Truiden”, zegt Luc Van Hilst, pastoor van Scherpenheuvel en regisseur van de misviering.

Lees meer »

Koning Filip gearriveerd aan stadion, fans kijken vooral uit naar Duplantis: “We verwachten er wel veel van”

Het is aftellen naar de Memorial Van Damme, dat voor het eerst gespreid is over twee dagen (vrijdag 13 en zaterdag 14 september) én tal van olympische medaillewinnaars naar Brussel brengt. Ook polsstokspringer Mondo Duplantis is op de afspraak, en wil het publiek opnieuw verwennen met een wereldrecord. “Ik probeer altijd voor het uiterste te gaan, en in mijn geval

Lees meer »

Nestlé Waters treft schikking van 2 miljoen euro met Franse gerecht

Nestlé Waters gaat een boete van 2 miljoen euro betalen. Het bedrijf heeft een schikking getroffen met het parket. Dat heeft de procureur van het Franse Epinal gemeld. Nestlé Waters moet die boete betalen, nadat aan het licht kwam dat flessenwater van merken als Perrier en Contrex niet aan de eisen voldeed van puur mineraalwater.

Lees meer »