Liveblog Zomerhit: welke artiest wint de trofee en volgt Pommelien Thijs op?

In Blankenberge wordt vanavond de Zomerhit uitgereikt. 10 artiesten maken kans op de prijs. Wie volgt Pommelien Thijs op? Volg Zomerhit in deze liveblog, op VRT 1, Radio 2 of via VRT MAX. 

Meer krantenkoppen in België

Nestlé Waters treft schikking van 2 miljoen euro met Franse gerecht

Nestlé Waters gaat een boete van 2 miljoen euro betalen. Het bedrijf heeft een schikking getroffen met het parket. Dat heeft de procureur van het Franse Epinal gemeld. Nestlé Waters moet die boete betalen, nadat aan het licht kwam dat flessenwater van merken als Perrier en Contrex niet aan de eisen voldeed van puur mineraalwater.

Lees meer »

Club, Cercle, KVK en Essevee kennen hun tegenstander in de zestiende finale van de Croky Cup

Titelverdediger Union Sint-Gillis vat zijn bekercampagne aan met een duel tegen tweedeklasser KAS Eupen. Dat is het resultaat van de loting van maandag voor de zestiende finales van de Croky Cup. Landskampioen Club Brugge, met elf bekers recordhouder, speelt daarin gastheer voor eerstenationaler Belisia Bilzen.
The post Club, Cercle, KVK en Essevee kennen hun tegenstander in de zestiende finale

Lees meer »

Jongeman opgepakt nadat hij verontrustende beelden van Brugse school op sociale media deelt: “Vind me op het nieuws”

De politie was vrijdagochtend massaal aanwezig op de school SASK in Sint-Kruis, een deelgemeente van Brugge. Een jongeman deelde op sociale media verschillende beelden van de school, met daarop telkens de onheilspellende tekst “vind me op het nieuws”. Het Gentse parket kan voorlopig enkel bevestigen dat er iemand is opgepakt. “De jongeman werd meegenomen ter verhoor”, klinkt het.

Lees meer »

Unizo Leiekracht organiseert geslaagd politiek debat

Harelbeke werd getrakteerd op het kopstukkendebat van Unizo Leiekracht in cc Het Spoor. Vooruit-Groen, Team Harelbeke, N-VA en Vlaams Belang lieten er hun licht schijnen op enkele thema’s die leven in de stad. Hannes Heynderickx was moderator.
The post Unizo Leiekracht organiseert geslaagd politiek debat appeared first on KW.be.

Lees meer »