LIVE WEST HAM-MAN CITY (18u30). Behouden De Bruyne en Doku het maximum?

Kevin De Bruyne en Jeremy Doku trekken met Manchester City naar West Ham. Behoudt de landskampioen het maximum van de punten? 

Meer krantenkoppen in België

Damon Dumoulin helpt KWS Houthulst A aan eerste zege

KWS Houthulst A pakte zijn eerste overwinning in eerste provinciale. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Jong Male werd het 2-0. Damon Dumoulin scoorde beide doelpunten en heeft zo momenteel alle doelpunten gescoord dit seizoen voor zijn club.
The post Damon Dumoulin helpt KWS Houthulst A aan eerste zege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cycloon Boris zorgt óók voor plezier, zo getuigt dit Vlaamse gezin in Oostenrijk: “In zeven jaar nog nooit meegemaakt”

Boris zorgt voor ellende alom in Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië, maar ook voor plezier. In Mühlbach am Hochkönig, een dorp in het Oostenrijkse Salzburger Land, gingen Bart Van Hombeek (39) en zijn zoon Marcel (5) vandaag gewoon snowboarden. “Er lag op sommige plekken een meter sneeuw. En vorige week zaten we nog in onze t-shirt in de tuin.”

Lees meer »

Conflict bij Audi Brussels blijft aanhouden: vakbonden willen in gesprek gaan over teruggave ‘gegijzelde’ sleutels, directie is bereid heropstart fabriek te bespreken

De gemoederen aan de Audi-fabriek in Vorst zijn even gekoeld na de grimmige sfeer van vanochtend. De vakbonden laten weten dat ze streven om zo spoedig mogelijk in gesprek te gaan met de directie over de teruggave van de sleutels van heel wat nieuwe wagens die zij in beslag namen. Momenteel hebben de bonden geen toegang tot de fabriek, waar

Lees meer »

Parket vordert zes jaar cel tegen Matteo Salvini

Op een proces over migranten op de Middellandse Zee heeft het parket een gevangenisstraf van zes jaar gevorderd tegen de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini. De voorzitter van de rechtse regeringspartij Lega wordt vervolgd omdat hij in 2019 als minister van Binnenlandse Zaken een schip van een Spaanse hulporganisatie wekenlang de toegang tot een haven weigerde.

Lees meer »