LIVE KV MECHELEN-CHARLEROI. Raman neemt laatste twijfels weg met zijn eerste goal voor Malinwa

KV Mechelen ontvangt het Charleroi van Rik De Mil, dat met 9 op 15 goed aan de competitie begon en bij winst in Mechelen zelfs naar de leiding in de klassering kan klimmen. Malinwa tankte dan weer vertrouwen met een zege op Antwerp. Winnen de jongens van Besnik Hasi nu ook voor het eerst in eigen huis? 

Meer krantenkoppen in België

‘Bommen en Granaten’-proces rond ‘Dikke’ Nordin wordt voortgezet

Voor de correctionele rechtbank van Antwerpen wordt maandag de ‘Bommen en Granaten’-zaak voortgezet, een omvangrijk dossier rond wapen- en drugshandel. Het proces, dat al in het voorjaar van 2022 van start is gegaan, liep veel vertraging op doordat de advocaten van kopstuk ‘Dikke’ Nordin E.H. tot tweemaal toe een wrakingsverzoek indienden tegen de rechters.

Lees meer »

Diamant voor Eric en Maria uit Ingelmunster

Burgemeester Kurt Windels, schepenen Martine Verhamme en Trui Lambrecht brachten een thuisbezoek aan het diamanten echtpaar Eric Vermeulen en Maria Delaere uit de Jacob Van Arteveldestraat.
The post Diamant voor Eric en Maria uit Ingelmunster appeared first on KW.be.

Lees meer »

Première van iconische musical ‘Lelies’ met heel wat West-Vlaamse inbreng ontroert én imponeert in Fakkeltheater Antwerpen

De iconische musical ‘Lelies’, geproduceerd door InTeam Producties, ging in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. De cast dook vol overgave in het complexe en emotionele verhaal van ‘Lelies’. Hun energie, inzet en toewijding maakten de premièrevoorstelling een meeslepende ervaring die het publiek diep raakte. Het premièrepubliek beloonde de cast met een staande ovatie na een indrukwekkende voorstelling,

Lees meer »

Goldband zorgde tijdens uitbundig optreden voor ‘aardbeving’ in Rotterdam

Goldband is wellicht verantwoordelijk voor de “aardbeving” die een aantal inwoners van de Willemstoren in Rotterdam vorig jaar gevoeld hebben. In mei 2023 belden enkele huurders van de bovenste verdiepingen de hulpdiensten nadat ze een reeks trillingen gevoeld hadden. Al lijkt het er nu op dat een optreden van Goldband verantwoordelijk is voor het voorval.

Lees meer »

Waarom Bart De Wever zulke forse taal spreekt na diefstal ambulance: “Gaan komende maand weer wat meer ‘burgemeester De Wever’ zien”

"Huftergedrag" door "vrijwel altijd jongeren van allochtone, meestal niet-Europese, origine": het was lang geleden dat Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) zich nog zo hard uitliet over een specifieke groep in zijn stad. Die timing en felle toon zijn wellicht niet toevallig, met de verkiezingen in aantocht, zegt professor politieke communicatie Peter Van Aelst (UAntwerpen). "Het was een goede kans

Lees meer »

“Als ik vrijkom pak ik je”: fikse celstraf voor Oostendenaar die ex hardnekkig bleef lastigvallen en met de dood bedreigde

Een 34-jarige Oostendenaar heeft voor de Brugse rechtbank 25 maanden effectieve celstraf gekregen voor belaging, vernieling, bedreigingen, slagen en smaad. Niels Z. terroriseerde zijn ex in de nasleep van een knipperlichtrelatie.
The post “Als ik vrijkom pak ik je”: fikse celstraf voor Oostendenaar die ex hardnekkig bleef lastigvallen en met de dood bedreigde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amerikaanse buitenlandminister Blinken waarschuwt dat Iran ballistische raketten heeft geleverd aan Rusland: “Bedreiging voor heel Europa”

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken beschuldigt Iran er dinsdag van raketten aan Rusland te hebben geleverd om Oekraïne “in de komende weken” aan te vallen. “Dit vormt een bedreiging voor heel Europa” en toont volgens Blinken aan hoe de “destabiliserende invloed van Iran tot ver buiten het Midden-Oosten reikt”, luidt het op een persconferentie in Londen.

Lees meer »