IN BEELD. Zo zag de bruiloft van prinses Märtha Louise en sjamaan Durek eruit

De heuglijke dag van Märtha Louise (52) is – na veel commotie en schandaal – dan toch daar. De Noorse prinses stapt vandaag in het huwelijksbootje met Durek Verrett (49), een omstreden Amerikaanse sjamaan. Zaterdag (vandaag) volgt de ceremonie en het grote trouwfeest in Geiranger, aan de westkust van Noorwegen. Onder hun gasten zijn enkele royals te spotten, al zijn ze niet massaal vertegenwoordigd. 

Meer krantenkoppen in België

“In Saint-Tropez is ze al jaren niet meer buiten gezien”: Brigitte Bardot, hét Franse sekssymbool, wordt 90

Een bijzonder eerbetoon aan een bijzondere vrouw. Dat is de tentoonstelling met nooit eerder geziene foto’s van Brigitte Bardot die een Oost-Vlaamse kunsthandelaar in Saint-Tropez organiseert. De Française viert deze maand haar 90ste verjaardag. Maar hoe slijt hét icoon van de Franse filmwereld vandaag haar dagen? ‘Primo’ zocht het uit: “Ze voelt zich het veiligst tussen haar honden, katten en

Lees meer »

Hinder bij heraanleg kruispunt Afrikalaan en Vliegtuiglaan in de aanloop naar de nieuwe Verapazbrug in Gent  

In Gent starten vandaag voorbereidende werken voor de heraanleg van het kruispunt van de Afrikalaan en de Vliegtuiglaan. Het Agentschap Wegen en verkeer waarschuwt bestuurders voor hinder. Het kruispunt krijgt extra afslagstroken en bredere fiets- en voetpaden. De werken moeten begin 2025 afgerond zijn, voor de nieuwe Verapazbrug in gebruik genomen wordt die de ring langs het nieuwe kruispunt zal

Lees meer »

Europese Centrale Bank verlaagt rente voor tweede keer dit jaar

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft donderdag de rente opnieuw verlaagd, voor de tweede keer dit jaar. De ingreep was algemeen verwacht nu de inflatie in de eurozone aan het dalen is. Concreet wordt de depositorente waartegen banken geld kunnen parkeren bij de ECB met 25 basispunten (0,25 procentpunt) verlaagd tot 3,50 procent.

Lees meer »

“Ik heb een platte band, kun je komen?” Hoe een vriendendienst het leven kost aan boezemvrienden Junior (19) en Amel (19)

Ze waren boezemvrienden. Ze kenden elkaar al sinds ze allebei twee maanden oud waren. Voor de families van Junior (19) en Amel (19) is er één schrale troost na het ongeval dat de twee jongemannen het leven kostte: ze stierven allebei naast hun beste vriend. “Die twee deden alles samen, ze waren er altijd voor elkaar. Dat bewijst het ongeval

Lees meer »

Ontdek zestien huizen met een verhaal in Sint-Kruis

Van zaterdag 14 tot en met dinsdag 17 september exposeert de werkgroep Heemkunde Sint-Kruis in het oud gemeentehuis De Zorge in de Moerkerksesteenweg 196. Het verhaal van enkele merkwaardige huizen in Sint-Kruis wordt er toegelicht.
The post Ontdek zestien huizen met een verhaal in Sint-Kruis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van topchef tot successporter: Glenn Vandenberghe is Europees kampioen cable wakeboarden

Op de European & African Youth & Senior Championship Cable Wakeboard in Turijn (Italië) heeft Glenn Vandenberghe (31) van Lakeside Paradise zich tot Europees kampioen gekroond bij de masters +30. De Knokkenaar neemt vanaf 15 september deel aan het WK.
The post Van topchef tot successporter: Glenn Vandenberghe is Europees kampioen cable wakeboarden appeared first on KW.be.

Lees meer »