Griekse stad Volos die overspoeld is met honderdduizenden dode vissen kondigt noodtoestand af: bijna geen water meer te zien

In het Griekse Volos is de noodtoestand uitgeroepen, omdat het water bij de kuststad volledig bedekt is door dode vissen. Speciale boten moeten nu de honderdduizenden vissen opruimen. Op acht stranden in de buurt liggen zo veel dode vissen, dat het wordt afgeraden om er te zwemmen. 

Meer krantenkoppen in België

Masterplan voor vrijetijdssite Ridefort in Ruddervoorde is klaar

De gemeente heeft een toekomstvisie laten uitwerken voor vrijetijdssite Ridefort. Zo’n toekomstvisie, ook wel masterplan genoemd, geeft aan hoe Oostkamp alle functies een plek zouden kunnen geven.
The post Masterplan voor vrijetijdssite Ridefort in Ruddervoorde is klaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mexicaanse hoofdaanvaller Diego González weg bij Knack Volley

Diego González, de Mexicaanse hoofdaanvaller van Knack Volley, revalideert in zijn thuisland van een blessure die hij opgelopen heeft in het tussenseizoen en komt niet meer terug naar Roeselare. Knack Volley is nu op zoek naar een back-up voor Basil Dermaux, die als hoofdaanvaller zal fungeren.
The post Mexicaanse hoofdaanvaller Diego González weg bij Knack Volley appeared first on

Lees meer »

Jeugdploeg van de Week: de GU17 van voetbalclub KM Torhout

Dit is de GU17 van voetbalclub KM Torhout. Bovenaan van links naar rechts Jona Tanghe, Louis Sandra, Leonardo Bratu, Senne Cogghe, Ares Maniares, Thor Goossens, Ben Becquevort, Diogo Silva Candeias en trainer-coach Bob Maertens en onderaan van links naar rechts afgevaardigde Johan Coudyzer, Kjentes Vercnocke, Marcelo Vandekerckhove, Lander Dufoer, Emilio Sabbe, Lisandro Verhelst en Marlon Vereecken.
The post Jeugdploeg

Lees meer »

Hardrijder passeert verkeersbord dat op zijn kop hangt aan 86 kilometer per uur: “Hij kan niet gestraft worden voor bebouwde kom”

Voor welke snelheid wordt een 51-jarige hardrijder uit Zedelgem gestraft nadat hij in februari aan 86 kilometer per uur geflitst werd in de bebouwde kom van Pervijze. Dat bord hing op zijn kop door het boerenprotest. “Maar dan nog was het duidelijk genoeg dat het bebouwde kom was”, oordeelt het parket. En dus riskeert M.E. een zwaardere boete en rijverbod.

Lees meer »

Gewezen Ligacoach Geert Van Den Berge aan de slag bij Jumpers Middelkerke: “Ik hoop dat ze openstaan voor mijn adviezen”

Komend weekend start voor de meeste ploegen van Jumpers Middelkerke de competitie. De ploeg van voorzitter Jurgen Faillie blijft niettegenstaande de degradatie van het fanionteam naar Promo 3 ambitieus en verrast meteen het regionale volleybalwereldje met het aantrekken van een Ligacoach als mentor en begeleider van de verschillende trainers.
The post Gewezen Ligacoach Geert Van Den Berge aan de

Lees meer »