Fietser kritiek na aanrijding op Kemmelberg

Een Franse fietser verkeert in levensgevaar na een aanrijding met een bestelwagen op een flank van de Kemmelberg in Heuvelland.

 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD. Kevin De Bruyne brengt daags na nederlaag (en vlammend interview) bezoek aan UZ Jette: “Niet het moment om over voetbal te praten”

Rode Duivel Kevin De Bruyne heeft dinsdagvoormiddag samen met zijn vrouw Michèle Lacroix een bezoek gebracht aan het Ronald McDonald Huis aan het UZ Brussel in Jette. Over zijn uitspraken na de nederlaag tegen Frankrijk de avond voordien had hij niets meer te zeggen. “Dit is niet het moment om over voetbal te praten.”

Lees meer »

Cycloon Boris zorgt óók voor plezier, zo getuigt dit Vlaamse gezin in Oostenrijk: “In zeven jaar nog nooit meegemaakt”

Boris zorgt voor ellende alom in Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië, maar ook voor plezier. In Mühlbach am Hochkönig, een dorp in het Oostenrijkse Salzburger Land, gingen Bart Van Hombeek (39) en zijn zoon Marcel (5) vandaag gewoon snowboarden. “Er lag op sommige plekken een meter sneeuw. En vorige week zaten we nog in onze t-shirt in de tuin.”

Lees meer »

Voetbalclub Zulte Waregem lanceert verkeerscampagne: “Te vaak wordt gedacht dat één glas extra geen verschil maakt”

“Nog eentje kan de laatste zijn”, met die slogan lanceert Essevee een campagne die iedereen moet aanmoedigen om bewust na te denken over de gevolgen van alcohol achter het stuur.
The post Voetbalclub Zulte Waregem lanceert verkeerscampagne: “Te vaak wordt gedacht dat één glas extra geen verschil maakt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politieman haalt vechtende broers uiteen maar houdt er gescheurde kogelwerende vest aan over

Een 22-jarige jongeman riskeert een straf nadat hij zich weerspannig gedroeg tegenover een politieman op een fuif in De Panne. I.L. ging eerst een gevecht aan met zijn broer op een fuif en toen de politieman hen uit elkaar wilde halen, scheurde hij daarbij zijn kogelwerende vest.
The post Politieman haalt vechtende broers uiteen maar houdt er gescheurde kogelwerende

Lees meer »

Belgen willen niet langer dan een uur per dag pendelen

Belgen willen liefst maar een halfuurtje van hun werk wonen waardoor hun totale pendeltijd maximaal één uur per dag is. Dat blijkt uit een onderzoek van SD Worx naar aanleiding van de Internationale Week van de Mobiliteit van volgende week. West-Vlamingen en Vlaams-Brabanders zijn het meest tevreden over hun pendeltijd, Limburgers zijn het meest ontevreden.

Lees meer »

Emma Bale kan altijd rekenen op liefje Jolan, zoon van Koen De Bouw: “’s Avonds dansen we in de keuken op mijn liedjes”

Met het nummer ‘Kijk niet weg’ roept Emma Bale (25) op om als omstaander in te grijpen wanneer iemand gepest wordt. Zelf denkt ze nog vaak terug aan de klasgenoot die voor haar opkwam toen ze gemene opmerkingen kreeg over haar deelname aan ‘The voice kids’. “Dat wekte jaloezie op”, getuigt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de

Lees meer »

In Geluwe gestolen Mini Cooper beschadigd teruggevonden in Rijsel: “Wellicht voor zo’n 5.000 euro aan schade”

De Mini Cooper van Romina Deschamps uit Geluwe die in de nacht van dinsdag 3 op woensdag 4 september gestolen werd, is terecht. De opvallende auto werd gestolen op de parking van haar overburen in de Ieperstraat. Romina is de uitbaatster van krantenwinkel De Courant op de hoek van de Derde Lansiersstraat en Beselarestraat in Geluwe en combineert dat met

Lees meer »