Fans staan al van ‘s morgens vroeg klaar voor Zomerhit-finale: “Zo zijn we zeker van de beste plaatsen”

Zaterdagavond weten we wie de trofee van Zomerhit 2024 mee naar huis neemt. De opnames starten pas om 20 uur, maar straks komt Pommelien Thijs, de winnaar van vorig jaar, het publiek al een beetje opwarmen. En de grootste fans stonden vanmorgen vroeg al klaar voor het podium aan de Pier.

“Al van 8 uur deze morgen staan we hier. Zo zijn we zeker van de beste plaatsen”, zegt Ramona Van de Vyver (44) uit Blankenberge. Ze heeft er die 12 uur wachten in de volle zon voor over. “We houden ons wel bezig tot vanavond”, knipoogt ze. “We hebben onze rugzak met stoeltje, en voldoende eten en drinken bij. Het leuke is ook dat je gemakkelijk aan de praat raakt met de andere fans rond je. Yenthel heb ik leren kennen bij eerdere opnames van Zomerhit”, glimlacht Ramona.

Ze kwam zelf al diverse keren in de media als superfan van Yasmine. “De showbizzwereld blijft me boeien: deze zomer ben ik ook een paar keer naar Middelkerke afgezakt voor Tien Om Te Zien. Het is dan kicken om helemaal vooraan aan dat podium te staan, zeker vanavond met de finale van Zomerhit die rechtstreeks op de televisie wordt uitgezonden. Leuk ook dat sommige Vlaamse artiesten mij ondertussen al een beetje kennen. Van Willy Sommers krijg ik altijd een knuffeltje”, klinkt het.

The post Fans staan al van ‘s morgens vroeg klaar voor Zomerhit-finale: “Zo zijn we zeker van de beste plaatsen” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Opbrengst boekenmarkten voor twee goede doelen

Op de laatste van de deze zomer door het Comité voor Initiatief georganiseerde boekenmarkten in Brugge, werden twee cheques overhandigd aan twee sociale doelen. Het ging om de opbrengsten van de zeven boekenmarkten langs de Steenhouwersdijk en de Groenerei. “De inschrijvingsgelden van de standhouders werden geschonken aan de vzw Gandalf, de opbrengst van de boekenverkoop
The post Opbrengst boekenmarkten

Lees meer »

Gemeentelijke waardering voor Mooimakers

Vrijwilligers, verenigingen en veel schoolgaande jongeren zorgen er in de gemeente al jaren voor dat de straten, bermen en grachten af en toe een schoonmaakbeurt krijgen. Dit jaar krijgen de Mooimakers voor het eerst een officiële erkenning vanwege het College van Burgemeester en Schepenen. Alle Ardooise scholen die zich inzetten voor het offensief Proper kregen
The post Gemeentelijke waardering

Lees meer »

Larissa uit ‘Blind getrouwd’ woont al 7 jaar samen met haar broer: “Financieel wordt het lastig, haar vertrek”

“Ik viel altijd voor foute mannen, die ik met m’n voeten liet spelen”, vertelt Larissa (30) uit ‘Blind getrouwd’. Het is nu aan kersverse echtgenoot Simen (31) om aan dat patroon een einde te maken. Al staat hij voor een stevige opdracht, want hij zal niet alleen het vertrouwen van zijn bruid, maar ook van haar broer, soulmate én huisgenoot

Lees meer »

KFC Aarsele viert 80-jarig bestaan met hopelijk een promotie: “Onze jongeren hebben honger om weer in derde provinciale te spelen”

Voetbalclub KFC Aarsele bestaat 80 jaar en dit zal gevierd worden. Zo is er op 14 en 15 september al de jaarlijkse barbecue, maar er komt nog meer aan. Voorzitter Phillipe Vindevogel, die ondertussen al twee jaar aan het roer staat, wil ook sportief één en ander zien bewegen.
The post KFC Aarsele viert 80-jarig bestaan met hopelijk een

Lees meer »

Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen”

Door te investeren in een hotel en vakantiepark wilde Plopsaland De Panne het jaar rond open zijn, maar daarop keert het park nu terug. Na de kerstvakantie zullen het pretpark, het hotel en het vakantiepark zes weken gesloten zijn.
The post Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Borrell “woedend” over dood van zes UNRWA-medewerkers

De hoge vertegenwoordiger van het Europees buitenlands beleid Josep Borrell is “woedend” over de dood van zes medewerkers van het VN-agentschap UNRWA bij een Israëlische aanval op een school in de Gazastrook. Volgens de hoge vertegenwoordiger is het inmiddels de vijfde keer dat Israël een aanval uitvoert op de school in Nuseirat, waar 12.000 vluchtelingen bescherming hebben gezocht. Israël zegt

Lees meer »

VVC Beernem A ongeslagen aan de leiding

Na twee speeldagen bezet VVC Beernem A de leidersplaats in derde provinciale B. Nu staat een loodzware verplaatsing naar Zerkegem op het programma. “Er loopt veel meer concurrentie rond in vergelijking met vorig kampioenschap”, zegt Michiel Bourgois.
The post VVC Beernem A ongeslagen aan de leiding appeared first on KW.be.

Lees meer »