Elke dag vijf meldingen van geweld tegen ambtenaren

Vooral politieambtenaren, maar ook medewerkers van andere openbare diensten krijgen te maken met agressie, blijkt uit cijfers van de vakbond VSOA.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaams formateur Diependaele (N-VA) wil morgen samenzitten met CD&V en Vooruit

Vlaams formateur Matthias Diependaele (N-VA) heeft de drie partijen die onderhandelen over een Vlaamse regering (N-VA, Vooruit en CD&V) donderdag uitgenodigd voor een overleg in de centrale werkgroep, met de drie partijen samen dus. CD&V en Vooruit hebben telefonisch ook aangegeven dat ze daartoe bereid zijn. Volg de laatste updates over de formatie in onze liveblog.

Lees meer »

Jeugdvereniging Rode Valken is weer uit de startblokken

Wekelijks kunnen kinderen op zaterdagnamiddag aan het Jeugdpad terecht bij de Rode Valken voor een namiddag vol spelplezier. Daar zorgen hoofdleider Annick Garsbeke, het leidersteam met Yana Panesi, Jonas Blontrock, Jari Beirens, Noa Panesi, Krin Therry, Toon Driesen en Daan Driesen voor. Ook kan de jeugdvereniging altijd rekenen op de hulp van de vrijwilligers Marleen,
The post Jeugdvereniging Rode

Lees meer »

“Tientallen doden bij aanval op tentenkamp Gaza”, aldus aan Hamas gelieerde media – Israël spreekt van “antiterreuroperatie”

Bij een luchtaanval op Khan Younis zijn volgens artsen en aan Hamas gelieerde media veertig mensen om het leven gekomen. Zestig anderen zijn mogelijk gewond geraakt. Het Israëlische leger meldt dat het een terroristisch commandocentrum heeft aangevallen, volgens de Palestijnse autoriteiten werd vluchtelingenkamp Al-Mawasi getroffen.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

Skischool Mont Blanc opent de deuren op nieuwe locatie: “Blij dat we in het Roeselaarse kunnen blijven”

Ruben Bracke opent maandag voor het eerst de deuren van Skischool Mont Blanc langs de Armoedestraat in Roeselare. De 34-jarige Oostrozebekenaar zet het werk van zijn vader Wim, die de voorbije jaren Skischool Mont Blanc langs de Stationsdreef runde, verder. “Hier kan jong en oud zich volop voorbereiden op een skivakantie.”
The post Skischool Mont Blanc opent de deuren

Lees meer »