Buffett casht zomer lang op Bank of America

17:42 Sinds half juli cashte de holding Berkshire Hathaway ruim 6 miljard dollar op een typisch lucratieve bankbelegging van Warren Buffett. 

Meer krantenkoppen in België

“De uitstap van de week werd plots naar de supermarkt gaan”: Dean getuigt over mentale impact van lockdown

Een op de vijf jongeren kampt met matige tot ernstige mentale problemen. Dat blijkt uit onderzoek van de KU Leuven. Voor Dean Meert begon het toen COVID-19 uitbrak. Hij was 21 jaar en studeerde bedrijfsmanagement aan de Hogeschool Gent. Net als veel andere jongeren ervoer hij heel wat eenzaamheid toen de lockdown werd ingelast op 17 maart 2020. “Dat wil

Lees meer »

N-VA Damme trekt met ambitie naar de kiezer: “We willen absoluut besturen”

N-VA trekt opnieuw met gemeenteraadslid Jan Van Meirhaeghe naar de Damse kiezer. Met voormalig CD&V-schepen Eveline Van Quekelberghe als lijstduwer en ondernemer en voetbalman Jo Wallaert als nieuw gezicht op plaats drie, toont de partij zich ambitieus. “We gaan resoluut door deelname aan het beleid.”
The post N-VA Damme trekt met ambitie naar de kiezer: “We willen absoluut besturen”

Lees meer »

Brugse stadsgids die in reitjes werd geduwd, heeft gesprek gehad met dader: “Ik zou te weinig respect hebben voor erfgoed”

De Nederlandse stadsgids Pascal Gerritsen die afgelopen zomer in de Brugse reitjes is geduwd, heeft een gesprek gehad met de man die hem heeft aangevallen. Het blijkt een stadsgids te zijn van een andere organisatie die vond dat hij, met zijn flamboyante stijl, te weinig respect toont voor het Brugse erfgoed. Het stoorde hem onder meer dat de Nederlander op

Lees meer »

Veerle (61) en Roland (76) moeten chalets afbreken omdat deel van camping Marva III wordt verkocht: “Verplaatsen gaat niet zomaar”

Zowel Veerle Ghesquière als Roland Bourgoignie moeten hun chalets afbreken op camping Marva III in Middelkerke. De reden? Het deel waarop hun chalet gebouwd werd, werd verkocht aan een naastgelegen camping. De eigenaar van de andere camping geeft Veerle en Roland, net zoals nog zo’n dertig andere eigenaars, de tijd om het terrein te ontruimen… tot eind dit jaar.

Lees meer »

Ruben Van Gucht komt terug op ‘vrouwenbe­nen-incident’: “Blanka en ik hebben goede verstandhouding”

Ruben Van Gucht (37) beleefde een drukke sportzomer, waarin hij maar liefst elf weken in het buitenland doorbracht voor onder andere het EK voetbal en de Olympische Spelen. Tijdens een uitzending op Radio2 ontstond er ophef toen onverwacht de benen van een onbekende vrouw in beeld verschenen. In het programma ‘Café Congé’ blikt de sportjournalist nu terug op dat incident:

Lees meer »

Meubelen & Keukens Crack viert gouden jubileum: “De werklust van iedereen heeft Crack groot gemaakt”

Stichter en sportmecenas André Ollevier mag dan wel drie jaar geleden overleden zijn, met een groot portret was hij wel prominent aanwezig op de viering van 50 jaar Meubelen & Keukens Crack. Een halve eeuw van ups-and-downs, maar ook van groei en innovatie.
The post Meubelen & Keukens Crack viert gouden jubileum: “De werklust van iedereen heeft Crack groot

Lees meer »

Meer dan 60 brouwerijen en 400 bieren op zestiende editie van Brugs Bierfestival

Zaterdagvoormiddag werd de intussen al zestiende editie van het Brugs Bierfestival officieel geopend. Bierliefhebbers, die opnieuw van alle hoeken van de wereld komen, kunnen er kiezen uit meer dan vierhonderd bieren van wel zestig brouwerijen. Eli Noë van ‘t Brugs Bierinstituut presenteerde er in primeur zijn eau de vie op basis van twee van zijn bieren.
The post Meer

Lees meer »

Wat Dave Grohl doet voor zijn ‘buitenechtelijk’ kind had Vlaamse Lies ook graag gehad: “Mijn vaderdagcadeautje werd teruggestuurd”

Foo Fighters-frontman Dave Grohl (55) geeft toe dat hij een buitenechtelijk kind heeft, waar de zanger en drummer voor wil zorgen. Hij hoopt dat zijn gezin hem vergeeft. In theorie mooi. In de praktijk een ander paar mouwen, zeggen experts. “Het woord ‘buitenechtelijk’ zegt het al: je staat er buiten en hoort er niet bij.”

Lees meer »

Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails van het AGSO: “Typisch voorbeeld van phishing”

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails die in omloop zijn. De mails lijken afkomstig van een medewerker van AGSO Knokke-Heist waarin om een betaling wordt gevraagd. In werkelijkheid gaat het om oplichters.
The post Knokke-Heist waarschuwt voor frauduleuze e-mails van het AGSO: “Typisch voorbeeld van phishing” appeared first on KW.be.

Lees meer »