Auto met zes inzittenden crasht tegen boom op rotonde: “Bestuurder was onder invloed”

Een auto met zes inzittenden crashte vrijdagavond op een rotonde bij Ieper. Er vielen drie gewonden. De bestuurder was onder invloed van alcohol en drugs.

 

Meer krantenkoppen in België

Van tv tot podcast, de zussen Coorevits zijn alomtegenwoordig: “Bij ons moet je wel tegen een stootje kunnen”

Annelien Coorevits is op zondagavond maar liefst drié keer te zien op televisie. Zo doet ze mee aan ‘De Verraders’ op VTM en schittert ze met haar zus Stephanie in ‘Celebrity Klopjacht’ en ‘De Zussen Coorevits’ op Play4. Dat laatste is ook te beluisteren als podcast. “Wij zeggen alles tegen elkaar. Echt alles.”
The post Van tv tot podcast,

Lees meer »

Vooruit, Vlaams Belang en Groen passen voor kopstukkendebat Unizo Ieper: “Flagrante discriminatie”

Unizo Ieper organiseert op dinsdag 17 september een kopstukkendebat in het auditorium van het Auris Center. Philip Bolle (Vooruit), Nancy Six (Vlaams Belang) en Sam Vancayseele (Groen) zeggen echter dat ze niet zullen deelnemen omdat de kopstukken van alle drie de partijen van stadslijst Team Ieper worden uitgenodigd.
The post Vooruit, Vlaams Belang en Groen passen voor kopstukkendebat Unizo

Lees meer »

1.200 werkende asielzoekers betalen voor opvang

Sinds het op 1 juli voor werkende asielzoekers in een opvangcentrum verplicht is geworden om een bijdrage te betalen voor hun opvang, hebben 1.200 asielzoekers dat daadwerkelijk gedaan. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V).

Lees meer »

“Guy, ik zou je graag ontmoeten”, schreef Kamala Harris me vanochtend. Waarom stuurt ze zulke mails?

“Ik heb geen persoonlijke relatie met de Democrate die voor het Amerikaanse presidentschap strijdt”, geeft onze buitenlandjournalist Guy Van Vlierden toe. “Maar toch stuurt ze me berichten alsof we elkaar kennen. Tot acht keer per dag.” Hij legt uit waarom hij zulke mails ontvangt en of andere kandidaten net hetzelfde doen. En hij ging te rade bij een Vlaming die

Lees meer »

“Het leeft enorm”: Oekene klaar voor eerste Gardeboestoet in kwarteeuw

Zondag is het zover, dan trekt de Gardeboestoet voor het eerst sinds een kwarteeuw nog eens door de straten. Verschillende verenigingen steunen de stoet en natuurlijk staan er ook nu fietsen in alle vormen centraal. “Het begint echt te leven”, horen we van drijvende kracht Bert Bintein.
The post “Het leeft enorm”: Oekene klaar voor eerste Gardeboestoet in kwarteeuw

Lees meer »

De Zussenmoord. Het “kreng” moest dood, en dus nam Inge haar zus Heidi mee voor een avondwandeling langs het kanaal

Het Antwerpse assisenhof behandelt vanaf morgen de moord op Heidi Reyntjens. De vrouw met een beperking overleed in de nacht van 28 op 29 april 2019. In het water van het kanaal Dessel-Schoten beland, hulp geweigerd en verdronken, volgens haar zus Inge. De aanklager ziet dat anders. Volgens hem werd Heidi het slachtoffer van een moordcomplot, beraamd door die zus

Lees meer »

Isabel Lebbe neemt afscheid van gemeentepolitiek: “Extra tijd voor andere zaken”

Isabel Lebbe (45) uit de Kattestraat in Abele staat niet meer op de lijst van CD&V voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De voorbije jaren was ze onder andere OCMW-voorzitter en voorzitter van de gemeenteraad. Nu zetelt ze nog in het Bijzonder Comité voor Sociale Dienst.
The post Isabel Lebbe neemt afscheid van gemeentepolitiek: “Extra tijd voor andere zaken” appeared first

Lees meer »