Alleen België heeft nog geen volgende Eurocommissaris aangeduid

Het blijft wachten op de kandidaat-Eurocommissaris die België doorgeeft aan Commissievoorzitter Ursula von der Leyen. Het is uitkijken naar de beslissing Georges-Louis Bouchez, voorzitter van de MR, de partij die in principe de Eurocommissaris krijgt. De beslissing zou mogelijk vandaag vallen, maar Bouchez houdt er voorlopig de spanning in. 

Meer krantenkoppen in België

Jong Helkijn blijft zoeken naar eerste overwinning

Promovendus Jong Helkijn kon na twee speeldagen in derde provinciale C nog niet proeven van een overwinning. De ploeg van coach Jérémy De Neve verloor vorig weekend met 3-2 van WS Bellegem. Dit weekend komt Wevelgem City op bezoek in Helkijn.
The post Jong Helkijn blijft zoeken naar eerste overwinning appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Van “Harris is voorstander van abortus na geboorte” tot “Trump wil dictator zijn”: dit zijn de opmerkelijkste passages van de debatnacht

Afgelopen nacht onze tijd vond het eerste televisiedebat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Donald Trump en Kamala Harris plaats op de Amerikaanse zender ABC. Trump en Harris debatteerden meer dan negentig minuten lang over verschillende onderwerpen. Dit waren de vier opmerkelijkste passages van de debatnacht.

Lees meer »

Tweede zone verlaagde Leieboorden officieel ingehuldigd

Zes jaar na de opening van de vernieuwde Leieboorden bij de Broeltorens is nu ook de tweede verlaagde zone klaar. Op zaterdag 14 september vanaf 16 uur vond het openingsfeest plaats met animatie, muziek, buitenbars en terrassen. Na de officiële inhuldiging om 19 uur volgde een spectaculaire fonteinshow en gratis receptie.
The post Tweede zone verlaagde Leieboorden officieel ingehuldigd

Lees meer »

“Dankjewel, Telenet”: Luca Brecel moet factuur van 5.000 euro (!) dan toch niet betalen na “halve minuut 4G”

Luca Brecel houdt alleen een sportieve kater over aan z’n trip naar de Saudi Arabia Snooker Masters. De 29-jarige Limburger werd vorige week in de eerste ronde uitgeschakeld. Aanvankelijk leek hij ook te zijn opgezadeld met een stevige rekening voor zijn mobiel verbuik. Bijna 5.000 euro zat hij boven z’n vaste abonnementskost, al heeft Telenet de fout intussen rechtgezet.

Lees meer »

Nelis en Yakari zijn Belgisch kampioen beerpong

Nelis Himpe uit Lichtervelde en Yakari Pyckavet uit Hooglede zijn de nieuwe Belgische kampioenen beerpong. Onder de teamnaam ‘On met la Patate!’ wisten ze na een finale vol spanning aan het langste eind te trekken tegen Gilles Brouckaert en Senne Vandecaveye.
The post Nelis en Yakari zijn Belgisch kampioen beerpong appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boezemvrienden Amel (19) en Junior (19) sterven naast elkaar tijdens dramatisch ongeval: “Als het kon, waren ze altijd samen”

“Als je de ene zag, was de andere ook in de buurt. Het waren boezemvrienden.” Amel Maksuti (19) en Junior Testouri (19) stierven woensdag samen tijdens een zwaar verkeersongeval in Beernem. De twee kenden elkaar al van kinds af aan. Hun onwrikbare vriendschap zou uiteindelijk een dramatisch einde kennen. “We willen ze samen begraven. Zo zouden zij het gewild hebben”,

Lees meer »

Daan toont z’n bijzondere kaars in ‘Komen eten’: “Eigenlijk moet iedereen een piemel in de kast hebben”

Vooraleer Daan Alferink in de kookpotten roert, toont hij dinsdagavond in ‘Komen eten’ z’n kleurrijke interieur. Meest opvallende voorwerp: een peniskaars. “Eigenlijk moet iedereen een piemel in de kast hebben”, legt hij uit. “Het is een kaars, maar ik vond het zo’n zonde om hem op te branden. Dus ik heb het touwtje gecastreerd en nu staat hij in m’n

Lees meer »