77-jarige fietser gewond na botsing op Marktplein in Ingelmunster

Aan het Marktplein van Ingelmunster is vrijdagnamiddag een 77-jarige fietser bij een verkeersongeval gewond geraakt.

Iets voor 15 uur kwam het op het kruispunt van de West- en de Gravinnestraat, pal in het centrum aan het Marktplein, tot een aanrijding tussen een Citroën Berlingo en de fietser uit Ingelmunster. De man op de fiets bleef liggen en liep vooral verwondingen aan het hoofd op. Hij bleef wel bij bewustzijn en kreeg de eerste zorgen van toegesnelde ambulanciers toegediend. Daarna ging het met de ambulance richting ziekenhuis. Door het ongeval ondervond het verkeer even lichte hinder. (LSi)

The post 77-jarige fietser gewond na botsing op Marktplein in Ingelmunster is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Dries Vanhegen stelt ‘Ensor is zot’ voor in café De Zwaan: “Grove klodders, maar toch verfijnd”

Dries Vanhegen (57), die zijn jeugd doorbracht in de Mokker, stelde onlangs in café De Zwaan zijn nieuwste voorstelling ‘Ensor is zot’ voor. Het dorp waar de kiem voor zijn acteercarrière werd gelegd, blijft belangrijk voor hem.
The post Dries Vanhegen stelt ‘Ensor is zot’ voor in café De Zwaan: “Grove klodders, maar toch verfijnd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Charlot (53) verhuurt tentjes voor slaapfeestjes: “Maak je slaapfeestje compleet”

Charlot Senesael (35) uit Pollinkhove ontwikkelde een leuk concept voor slaapfeestjes. Ze verhuurt namelijk slaaptentjes in verschillende thema’s. “Het zijn kant-en-klare pakketten”, zegt Charlot. “We komen de tentjes zelf opzetten indien gewenst.”
The post Charlot (53) verhuurt tentjes voor slaapfeestjes: “Maak je slaapfeestje compleet” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dam in Polen stroomt over: “Al meer regen gevallen dan bij vernietigende overstromingen in 1997″ – Cycloon Boris eist vijf levens in Roemenië

In het zuiden van Polen is een dam overstroomd als gevolg van de cycloon Boris. Er viel een eerste dode in het land, bevestigt premier Donald Tusk. Op verschillende plekken is al meer regen gevallen dan bij de zogenaamde Millenniumvloed, de vernietigende overstromingen van 1997. Aan de Pools-Tsjechische grens werden duizenden inwoners geëvacueerd. In Roemenië maakte het natuurgeweld al zeker

Lees meer »

FERM Sint-Eloois-Winkel viert 75ste verjaardag: “Iedereen is welkom bij ons”

FERM Sint-Eloois-Winkel bestaat 75 jaar. Die verjaardag werd onlangs goed gevierd tijdens een receptie in Cleen Schardauw. “Ik ben vooral de bestuursleden erg dankbaar om zich zo in te zetten voor de vereniging”, aldus voorzitster Katelijn Van Isacker.
The post FERM Sint-Eloois-Winkel viert 75ste verjaardag: “Iedereen is welkom bij ons” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schepen Christophe Vandererven uit Anzegem stopt met lokale politiek “Ga me enkel nog omringen met positieve mensen”

De kogel is door de kerk. Schepen Christophe Vandererven (53) kondigde op de voorbije gemeenteraad van dinsdag 10 september aan dat hij geen kandidaat meer is voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. “Ik had alles klaar voor een nieuwe partij met een volle lijst en een realistisch programma, doch na een grondige evaluatie en reflectie op de voorbije zes jaar als schepen,

Lees meer »