Vind je de beurs net iets te spannend? Dit zijn alternatieven voor de staatsbon

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Die man wil Houthulst terug in de tijd katapulteren”: burgemeester Jeroen Vandromme (CD&V) reageert ontsteld op interview Vlaams Belang-uitdager Jackie Vercamer

“Vol verbazing en ontsteltenis. Zo heb ik het interview met Jackie Vercamer in jullie krant gelezen.” CD&V-burgemeester Jeroen Vandromme kan zich totaal niet vinden in de uitspraken van de lijsttrekker van de Houthulstse Vlaams Belang-lijst. “Wij staan voor een beleid waar elke mens telt. Dat is bij hen niet het geval.”
The post “Die man wil Houthulst terug in

Lees meer »

Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad

Jaarlijks wordt er gestreden tussen de twee Wingense voetbalploegen KVC Wingene en KSKV Zwevezele om de titel Ploeg van ’t stad. Het werd een spektakel met een verrassend verloop. De broers Thibeau en Maxime Samyn van de Zwevezeelse club verlieten glunderend het terrein.
The post Broers Samyn met KSKV Zwevezele Ploeg van’t stad appeared first on KW.be.

Lees meer »

Juwelier Pools sluit fysieke winkel en kiest met de Huisjuwelier voor nieuw concept: “Maar eerst focussen we ons nog op de uitverkoop”

Juwelier Pools in Roeselare houdt ermee op. Toch met de fysieke winkel. De winkel in de Henri Horriestraat sluit eind januari voorgoed de deuren, maar start met een nieuw concept: de Huisjuwelier.
The post Juwelier Pools sluit fysieke winkel en kiest met de Huisjuwelier voor nieuw concept: “Maar eerst focussen we ons nog op de uitverkoop” appeared first on

Lees meer »