Simen en Larissa zijn de eerste match in ‘Blind Getrouwd’: “Wie de kleindochter wil beminnen, moet met de grootmoeder beginnen”

In het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zijn de handen van de deelnemers klammer dan ooit. Op de vooravond van hun huwelijk wacht hen immers al een éérste test: een verpletterende indruk maken op hun toekomstige schoonvader, -moeder, -zus,… Of in Simens geval: de moeke van Larissa. Simen en Larissa zijn namelijk de eerste match van dit seizoen. 

Meer krantenkoppen in België

Cipier getuigt over wantoestanden in Antwerpse gevangenis: “Die noodknoppen? Bij mijn weten zijn die nog nooit gecontroleerd”

Een gedetineerde wordt drie dagen gefolterd in zijn cel. Een maatschappelijk werkster wordt verkracht tijdens een één-op-één gesprek. Het lijkt wel of ze in de gevangenis van Antwerpen van incident naar incident leven. “Het voelt alsof hier permanent iemand met een kettingzaag achter ons aan loopt. We wandelen niet hoor, we lopen”, vertelt een cipier anoniem aan HLN.

Lees meer »

Paralympisch kampioen Laurens Devos droomt van Olympische Spelen, Sonja (70) deed het hem al voor: “Hij zal erin slagen”

Tafeltennisser Laurens Devos (24) uit Malle wil na zijn derde opeenvolgende gouden medaille naar Los Angeles in 2028. Naar de Paralympische Spelen. Maar vooral: naar de Olympische Spelen. De tafeltennisser met een lichte beperking wil zich meten met valide atleten. “Ik geloof dat hij het zal halen”, zegt Sonja Vettenburg, die het kunstje meer dan dertig jaar geleden voordeed.

Lees meer »

Kasteeldomein De Woesten nu in boekvorm verkrijgbaar

In de brochurereeks over de Oostkampse kastelen is het derde deel verschenen over het kasteeldomein De Woesten in Waardamme. Eerder verschenen er al boekjes over het kasteel Cellen en over het kasteel De Herten.
The post Kasteeldomein De Woesten nu in boekvorm verkrijgbaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Goeie voetballer, die Kevin, maar van handbal kent hij niet veel”: handbalwereld ontzet over uitspraak van De Bruyne

“Van links naar rechts en terug. We speelden te veel handbal”. Dat was het oordeel van Kevin De Bruyne over de slappe eerste helft van de Rode Duivels tegen Israël, vrijdagavond. Een uitspraak die in handbalmiddens op een ijskoude steen viel: “Wie zoiets zegt, kent niets van onze sport. Passief spel, eindeloos heen-en-weer getik zoals je in het voetbal zo

Lees meer »

3.500 jaar oude kruik die werd vernield door 4-jarige jongen gerestaureerd en weer te zien

De 3.500 jaar oude kruik die in augustus aan diggelen viel in een museum in Israël nadat een nieuwsgierig 4-jarig jongetje de pot omstootte, staat terug tentoongesteld. De zeldzame pot uit de bronstijd is sinds woensdag weer te zien in het museum. Professionele restaurateurs slaagden erin het voorwerp voorzichtig weer in elkaar te zetten, dankzij onder meer 3D-technologie en speciale

Lees meer »

Jong Keukengeweld bij Restaurant Pauline. Geniet van een driegangenmenu aan een voordelige prijs

Dankzij Jong Keukengeweld, een initiatief van Horeca Vlaanderen, kunnen jongeren van 18 tot en met 35 jaar online een plekje reserveren bij topchefs. Ook in Kortrijk kan je genieten van een driegangenmenu aan een voordelige prijs. Restaurant Pauline aan de Gentsesteenweg verwelkomt je voor slechts 67 euro, met aangepaste dranken.
The post Jong Keukengeweld bij Restaurant Pauline. Geniet van

Lees meer »

“Elke dag trekken we 10 rijbewijzen in”: waarom politie sinds juni jacht maakt op bestuurders die gsm’en achter stuur

Gsm-gebruik achter het stuur blijft een groot probleem. Sinds 1 juni 2024, de dag waarop de politie in de kustprovincie veel strenger begon toe te zien op dergelijke inbreuken, werden al 936 rijbewijzen ingetrokken. “Mensen moeten beseffen dat afleiding tijdens het rijden supergevaarlijk is”, zegt Filiep Jodts, de grote baas van het parket West-Vlaanderen.

Lees meer »

Twee verdachten van diefstallen uit bestelwagens opgepakt in Zonnebeke: “Buit van eerdere inbraak gevonden in hun wagen”

Diefstallen uit (bestel)wagens zijn al een aantal maanden een ware plaag in West-Vlaanderen. De politie van Ieper kon afgelopen weekend alvast enkele mogelijke dieven oppakken.
The post Twee verdachten van diefstallen uit bestelwagens opgepakt in Zonnebeke: “Buit van eerdere inbraak gevonden in hun wagen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump dreigt Taylor Swift na haar steunbetuiging voor Kamala Harris: “Ze zal er een prijs voor betalen”

Taylor Swift steekt het niet onder stoelen of banken: ze zal deze presidentsverkiezingen stemmen op Kamala Harris. Die keuze maakte ze woensdag ook nog eens bekend op Instagram na het verkiezingsdebat tusen Trump en Harris. Iets waar de Amerikaanse oud-president Donald Trump (78) niet mee gediend lijkt. “Ik was toch al geen fan van haar”, vertelt hij aan ‘Fox News.

Lees meer »