Rechter beveelt om X “over het hele Braziliaanse grondgebied” te blokkeren

Een rechter van het Braziliaanse hooggerechtshof heeft bevolen om het socialemediaplatform X "over het hele Braziliaanse grondgebied" te blokkeren. Dat heeft een bron bij het hooggerechtshof gemeld aan het persagentschap AFP. Eerder deze week had een rechter bevolen dat X een wettelijke vertegenwoordiger in Brazilië moest aanduiden, maar dat werd door X-baas Elon Musk genegeerd. 

Meer krantenkoppen in België

Joe Biden werd genekt door een debat met Trump. Ondergaat Kamala Harris straks hetzelfde lot?

Het valt nauwelijks te overschatten, het belang van het debat dat zich dinsdagnacht voltrekt in de VS. Hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt, voor veel Amerikaanse kiezers wordt het de eerste echte kennismaking met hun vicepresident. Donald Trump kent iedereen en heeft niet veel te verliezen. Maar Kamala Harris? Zij heeft wel wat handicaps, oordeelt onze buitenlandjournalist Guy Van Vlierden. Zal

Lees meer »

Jacky Lafon verklapt meer details over haar comeback als Rita in ‘Familie’: “Of er bij de bom iemand sterft…”

Jacky Lafon staat binnenkort opnieuw op de set van ‘Familie’. De actrice, die 24 jaar lang de rol van Zatte Rita in de VTM-soap speelde, werd gevraagd voor een verschijning in de midseasonfinale, die begin januari zal worden uitgezonden. Wordt dit haar comeback of sterft Rita bij de bom die in de aflevering zal ontploffen? “Er wordt heel mysterieus over

Lees meer »

Taylor Swift spreekt steun uit voor Kamala Harris na debat tegen Donald Trump: “Zij vecht voor de zaken en rechten waar ik in geloof”

Taylor Swift heeft kort na het debat tussen Kamala Harris en Donald Trump via Instagram bekendgemaakt dat ze de Democratische presidentskandidaat Harris steunt voor het presidentschap. In een bericht aan haar 283 miljoen volgers schreef ze: “Ik zal mijn stem uitbrengen op Kamala Harris en Tim Walz bij de presidentsverkiezingen van 2024″.

Lees meer »

Unizo Leiekracht organiseert geslaagd politiek debat

Harelbeke werd getrakteerd op het kopstukkendebat van Unizo Leiekracht in cc Het Spoor. Vooruit-Groen, Team Harelbeke, N-VA en Vlaams Belang lieten er hun licht schijnen op enkele thema’s die leven in de stad. Hannes Heynderickx was moderator.
The post Unizo Leiekracht organiseert geslaagd politiek debat appeared first on KW.be.

Lees meer »