“Opstaan en gaan”: Sander Gillis, Imane Boudadi en Maureen Vanherberghen presenteren voortaan samen de ochtendshow op MNM

De luisteraars van MNM worden vanaf maandag 2 september door drie stemmen wakker gemaakt in de ochtend. Sander Gillis, Imane Boudadi en Maureen Vanherberghen zullen voortaan samen de ochtendshow presenteren. 

Meer krantenkoppen in België

Jong Keukengeweld bij Restaurant Pauline. Geniet van een driegangenmenu aan een voordelige prijs

Dankzij Jong Keukengeweld, een initiatief van Horeca Vlaanderen, kunnen jongeren van 18 tot en met 35 jaar online een plekje reserveren bij topchefs. Ook in Kortrijk kan je genieten van een driegangenmenu aan een voordelige prijs. Restaurant Pauline aan de Gentsesteenweg verwelkomt je voor slechts 67 euro, met aangepaste dranken.
The post Jong Keukengeweld bij Restaurant Pauline. Geniet van

Lees meer »

Politie Polder houdt nieuwe actie om overlast in station Diksmuide in te perken

Politiezone Polder hield dinsdag een nieuwe gerichte controleactie aan het station van Diksmuide om daar overlast in te perken. Het station staat er al langer om gekend. Uiteindelijk ging het om een ontradende actie en konden er geen inbreuken of drugsbezit worden vastgesteld.
The post Politie Polder houdt nieuwe actie om overlast in station Diksmuide in te perken appeared

Lees meer »

Duitse vrouw leent rekening uit om koppel uit Koksijde bijna 28.000 euro lichter te maken

Een 53-jarige Duitse vrouw riskeert in de strafrechtbank van Veurne zes maanden cel omdat ze als mededader van oplichting vervolgd wordt. Doordat ze als ‘money mule’ haar bankrekening ter beschikking stelde van andere criminelen kon zo 27.877 euro gestolen worden van een koppel uit Koksijde.
The post Duitse vrouw leent rekening uit om koppel uit Koksijde bijna 28.000 euro

Lees meer »

Zelensky legt deze maand “overwinningsplan” voor aan Biden: “Offensief in Koersk had verhoopt effect”

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zal deze maand nog zijn Amerikaanse ambtgenoot Joe Biden ontmoeten. Hij zal hem dan “het overwinningsplan” van Oekraïne op Rusland voorstellen. “De oplossingen zijn allemaal met elkaar verbonden en zullen Oekraïne voldoende kracht geven op het pad richting vrede”, klonk het op een persconferentie in Kiev. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »