Nu al drie grootbanken zelfde rente bieden: is 3,80% hoogst haalbare voor uw staatsbongeld?

Het gevecht om de staatsbonmiljarden is losgebarsten. Grootbanken ING, Belfius en KBC bieden nu alle drie een rente van 3,80 procent. Maar is dat het hoogst haalbare voor een herbelegging van uw staatsbongeld? Bij deze bank geniet je wel een maandje meer van de hoge interest, weet HLN-geldexpert Pascal Paepen. “Profiteer ervan, het zal de laatste keer zijn in misschien wel tien jaar dat de banken zo hun nek uitsteken voor uw geld. Maar wacht best niet te lang, want het feestje zou wel een sneller over kunnen zijn dan verwacht.” 

Meer krantenkoppen in België

Vannacht eerste (en laatste?) debat Harris en Trump: dit moet je weten

Alle ogen zijn vannacht gericht op het allereerste (en wellicht enige) televisiedebat tussen de Amerikaanse presidentskandidaten Kamala Harris en Donald Trump. Meteen de eerste keer ook dat de twee oog in oog met elkaar zullen staan, want ze hebben elkaar nooit eerder ontmoet. Dit debat komt op een cruciaal moment in de verkiezingsrace. Dit moet je alvast weten.

Lees meer »

Shane McLeod officieel voorgesteld als nieuwe bondscoach Red Lions, einde voor kapitein Denayer en recordinternational Dohmen?

Nu ook officieel: de Nieuw-Zeelander Shane McLeod is voor de tweede keer aangesteld als coach van de nationale hockeyploeg bij de mannen. De Belgische hockeyfederatie bevestigde zijn aanstelling vandaag tijdens een persconferentie in Wilrijk. Voor kapitein Félix Denayer en recordinternational John-John Dohmen lijkt er dan weer geen toekomst meer weggelegd bij de Red Lions.

Lees meer »

Israël voor het eerst met raket aangevallen vanuit Jemen

Voor het eerst is Israël aangevallen vanuit Jemen. Dat meldt het Israëlische leger. De raket werd tijdig onderschept, maar daar waren naar verluidt verschillende pogingen voor nodig. Er vielen geen gewonden. Het luchtalarm weerklonk in verschillende steden in het centrum van Israël.Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in deze liveblog.

Lees meer »