Musk trekt aan langste eind in rechtszaak over dogecoin

11:50 Tesla en zijn topman Elon Musk trekken voorlopig aan het langste eind in een rechtszaak met beleggers die geld in dogecoins gestoken hebben. 

Meer krantenkoppen in België

Elton John weet al wat er op zijn grafsteen moet komen te staan

Elton John weet al wat er na zijn overlijden op zijn grafsteen moet komen te staan. Tijdens de première van zijn autobiografische film ‘Elton John: Never Too Late’ op het Toronto International Film Festival liet de artiest zich ontvallen dat hij op zijn graf niet herdacht wil worden als succesvolle muzikant, maar als betrokken familieman.

Lees meer »

Ambitieus Slovo gaat voor top vijf

Volleyclub Slovo, met als thuisbasis Hof Ter Straeten in Varsenare, start het nieuwe seizoen met maar liefst drie seniorenploegen. Vorig seizoen speelde de tweede ploeg kampioen op één been in Promo 4 en promoveert zo naar Promo 3. De derde ploeg is nieuw en bestaat hoofdzakelijk uit speelsters die vorig jaar nog aantraden bij de
The post Ambitieus Slovo

Lees meer »

KIJK. Oostendse kandidaat-burgemeesters John Crombez en Bart Tommelein in debat bij VTM NIEUWS: “Bestuur weet niet wat er speelt bij de bevolking”

John Crombez (Vooruit) en Bart Tommelein (Open Vld) zijn zondagmiddag in debat gegaan in de studio van VTM NIEUWS. De kandidaat-burgemeesters van Oostende namen het opnieuw tegen elkaar op, na een eerste debat afgelopen vrijdag. Ze discussieerden over de zone 30 en het onveiligheidsgevoel in de stad. “Crombez doet alsof Oostende een ‘hellhole’ is waar mensen bang moeten zijn om

Lees meer »

Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist met Katrien Antheunis (Vooruit) als lijsttrekker

De linkse partijen Vooruit en Groen trekken opnieuw als kartel naar de gemeenteraadsverkiezingen in Knokke-Heist. Deze keer met gemeenteraadslid Katrien Anteunis (Vooruit) als lijsttrekker. Voormalig gemeenteraadslid Luc Lierman (Groen) krijgt de tweede plaats. “Wij zijn het kartel dat buurten en mensen doet herademen, ook letterlijk”, klinkt het.
The post Groen en Vooruit opnieuw als kartel naar kiezer in Knokke-Heist

Lees meer »

Parket opent onderzoek naar verkrachting nadat gevangene maatschappelijk assistente heeft aangevallen en betast

In de gevangenis van Antwerpen is een maatschappelijk assistente aangevallen door een gedetineerde. De vrouw was in gesprek met de man, toen hij haar onverwacht vastgreep en betastte. De assistente wou de noodknop gebruiken om alarm te slaan, maar die werkte niet, waardoor het langer duurde voor er hulp kwam. Het parket heeft een onderzoek geopend naar verkrachting. De gedetineerde

Lees meer »

Vooruit Kortrijk hekelt flip-flop-houding van Team Burgemeester en N-VA rond halve knip in Bissegem: “Je laat uw ploeg toch niet in de steek?”

Bij Vooruit Kortrijk zijn ze niet te spreken over de plotse koerswijziging bij Team Burgemeester en N-VA rond de halve knip in Bissegem. Beide partijen keurden die maatregel mee goed, maar pleiten nu – zo’n maand voor de gemeenteraadsverkiezingen – voor het terugdraaien van die knip. “Je laat uw ploeg toch niet in de steek? Kiezen voor verkeersveiligheid vergt moed

Lees meer »

Carrefour kleurt Italiaanser, en breidt ook assortiment halal uit

Carrefour kleurt dit najaar iets meer Italiaans. Eveneens in een poging zich meer van de concurrentie te onderscheiden, breidt de keten ook het aanbod halalproducten uit, met een stevige eigen productlijn. En terug van weggeweest waar die tijdens de energiecrisis was verdwenen: de kant-en-klare braadkip.

Lees meer »

Theo Francken schrikt zich een hoedje van reacties op z’n selfie bij de wasmachine: “Zonder die foto nooit geweten dat ik leiding moest laten controleren”

Een selfie kan soms verstrekkende gevolgen hebben. Was Theo Francken benieuwd of zijn volgers hem instructies konden geven hoe de was proper te krijgen, dan is hij nu benieuwd of hij in z’n kelder is blootgesteld aan gevaarlijk asbest, dodelijk spul waar in Vlaamse bouwsels nog meer dan 2 miljoen ton van zit verstopt. Hoe herken je asbest? En wat

Lees meer »

LIVE VUELTA. “Degelijk, maar geen superdag”: Campenaerts speelt hot seat kwijt, topfavoriet Küng zet beste tussentijd neer

De Vuelta komt vandaag definitief tot een eind. Primoz Roglic staat comfortabel in het rood en lijkt zijn vierde Vuelta-overwinning bijna op zak te hebben. Vervolledigen O’Connor en Mas het eindpodium of weet iemand anders hun plek nog af te snoepen? En wie wint de afsluitende tijdrit? Mis niets van de slotetappe via onderstaande liveblog.

Lees meer »

Holstra Wevelgem-Moorsele wil plaats in top drie bemachtigen: “De verwachtingen zijn hoog”

In tweede landelijke van het herenbasketbal is Holstra Wevelgem-Moorsele begonnen met een klinkende zege op het veld van BC Lamett Deerlijk-Zwevegem. Het werd 58-73. Zaterdag komt House Of Talents Kortrijk Spurs Two op bezoek in Evenementenhal De Schelp.
The post Holstra Wevelgem-Moorsele wil plaats in top drie bemachtigen: “De verwachtingen zijn hoog” appeared first on KW.be.

Lees meer »