LIVESTREAM. Tedesco maakt zijn EK-analyse: “We hebben jammer genoeg geen enkel moment kunnen genieten van het EK”

De Rode Duivels beginnen volgende week aan de nieuwe Nations League-campagne met matchen tegen Israël en Frankrijk. Om 10u30 maakt bondscoach Domenico Tedesco z’n selectie bekend. Zijn er belangrijke afwezigen? En tovert de bondscoach verrassingen uit z’n hoed? U kan de persconferentie op deze pagina bekijken via onze livestream. 

Meer krantenkoppen in België

Prinses Kate is ‘kankervrij’, maar kan dat wel? Oncoloog legt uit: “Die termijn van 5 jaar is vooral symbolisch”

De Britse prinses Kate Middleton (42) is “kankervrij”. Dat liet ze gisteren zelf weten in een videofilmpje. Er zijn maar weinig zaken die meer nuance verdienen dan dat specifieke woord. Want kan het wel, slechts een paar maanden na de diagnose? Of ben je pas kankervrij na vijf jaar – een getal waar velen zich aan vastklampen? Medisch oncoloog Eline

Lees meer »

Nederlandse drugdealer geïdentificeerd als verdachte van steekpartij in Oostende

In het onderzoek naar een steekpartij in juli 2023 in Oostende is een verdachte geïdentificeerd. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Een 41-jarige man uit Nieuwpoort werd neergestoken toen hij drugs wilde kopen van een vermoedelijk Nederlandse dealer.
The post Nederlandse drugdealer geïdentificeerd als verdachte van steekpartij in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond en morgen Memorial Van Damme in Brussel. Een van de topatleten die je er aan het werk kan zien is polsstokspringer Mondo Duplantis.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

3.500 jaar oude kruik die werd vernield door 4-jarige jongen gerestaureerd en weer te zien

De 3.500 jaar oude kruik die in augustus aan diggelen viel in een museum in Israël nadat een nieuwsgierig 4-jarig jongetje de pot omstootte, staat terug tentoongesteld. De zeldzame pot uit de bronstijd is sinds woensdag weer te zien in het museum. Professionele restaurateurs slaagden erin het voorwerp voorzichtig weer in elkaar te zetten, dankzij onder meer 3D-technologie en speciale

Lees meer »

Bruggelingen kunnen voortaan voor hun buurtfeest gratis een speelfiets ontlenen

Wie binnenkort een buurtfeest met speelstraat organiseert, heeft er een derde optie bij om gratis spelmateriaal te ontlenen in Brugge. Naast de spelkoffer en de Speelmobiel, kan je vanaf nu ook gratis de Speelfiets ontlenen: een bakfiets boordevol kwalitatief spelmateriaal voor kinderen.
The post Bruggelingen kunnen voortaan voor hun buurtfeest gratis een speelfiets ontlenen appeared first on KW.be.

Lees meer »