LIVE. Dj-set van Dorothee Vegas & Like Maarten: volg hier het Sunset Concert aan het Q-Beach House

Qmusic pakt voor het laatste ‘Sunset Concert’ uit met een klepper. Vanaf 20 uur kunnen luisteraars op het strand van Oostende meebrullen met de grootste hits van Clouseau. Koen en Kris Wauters geven zo al een voorproefje van hun Sportpaleis-concerten, waarmee ze in december hun 40ste verjaardag vieren. Raakt u niet aan zee? Geen paniek, u kan ook hier live meevolgen. 

Meer krantenkoppen in België

Hulp voor Gaza vanuit België: vliegtuig met 500 tenten onderweg – Israël biedt Hamasleider veilige uittocht in ruil voor gijzelaars

Op de luchthaven van Melsbroek is woensdagochtend om 9.15 uur een vliegtuig met hulpgoederen vertrokken naar Gaza. Het gaat om een B-FAST-missie. Aan boord bevinden zich meer dan 500 tenten die uitgerust zijn voor de winter. Sinds het begin van de oorlog in Gaza stuurde België ongeveer 1.250.000 euro aan hulpgoederen naar de regio.

Lees meer »

Duizenden gedupeerden, ook uit ons land, dagen Nederlands fietsmerk Babboe voor rechter

Het Nederlandse advocatenkantoor Birkway begint namens zeker 14.000 gedupeerden uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Duitsland een rechtszaak tegen het de Nederlandse fabrikant van bakfietsen Babboe. Dat maakte advocaat Quirijn Bongaerts bekend in het televisieprogramma Radar. Met de claim wil het kantoor dat de gedupeerden een schadevergoeding krijgen voor de onveilige fietsen van Babboe.

Lees meer »

Bewogen lijsttrekkersdebat van UNIZO Kuurne

Zoals in de meeste gemeenten, organiseerde Unizo ook in Kuurne een kopstukkendebat. Moderator van dienst was Bruggeling Lieven Verstraete. Francis Benoit (Burg+), Annelies Vandenbussche (Vooruit-Groen), Bram Deloof (N-VA) en Tom Leece (Nieuw Kuurne) keken elkaar in de ogen, met af en toe ruimte voor sarcasme en hilariteit.
The post Bewogen lijsttrekkersdebat van UNIZO Kuurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dief dringt op klaarlichte dag binnen bij Brugse tennisclub: “Hij nam voor honderden euro’s aan sigaretten en een tennisracket mee”

De Brugse tennisclub In ‘t Vrije kreeg woensdagochtend een inbreker over de vloer. De club was door het hevige regenweer gesloten en daarom nam de indringer alle tijd om zijn ronde te doen. Al bleef zijn buit uiteindelijk beperkt. “Het is al de derde keer dat we hier ongewenst bezoek krijgen”, klinkt het.
The post Dief dringt op klaarlichte

Lees meer »

Open Monumentendag in Izegem breekt met 3.700 bezoekers alle records

Het topprogramma voor Open Monumentendag beloofde heel wat bezoekers te lokken, maar dit jaar werden echt wel alle records verbroken. “Niet minder dan 3.716 mensen lieten zich verleiden tot een bezoek aan de locaties die opengesteld werden”, zegt een tevreden schepen van Erfgoed en Musea Kurt Himpe (N-VA).
The post Open Monumentendag in Izegem breekt met 3.700 bezoekers alle

Lees meer »

Voorstel van Israël: Hamas-leider mag veilig weg uit Gaza als hij gijzelaars vrijlaat – Israël schiet 5 Palestijnen dood op Westelijke Jordaanoever

Israël heeft de Palestijnse terreurbeweging Hamas een nieuw voorstel gedaan. Hamas-leider Yahya Sinwar mag veilig vertrekken uit Gaza in ruil voor de vrijlating van de Israëlische gijzelaars. Bij een Israëlische luchtaanval op een school in Gaza zijn veertien mensen gedood. Ook heeft het Israëlische leger woensdag vijf Palestijnen gedood in Tubas, op de bezette Westelijke Jordaanoever. Dat melden de Palestijnse

Lees meer »