HLN TRANSFERLIVE. Anderlecht dicht bij 2,1 miljoen voor Arnstad – Saelemaekers naar Roma – Mangala naar Everton

De transfermolen draait op volle toeren. In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Prinses Delphine eert overleden schoonvader en oorlogsheld op oorlogsherdenking in Maastricht

Prinses Delphine (56) heeft haar schoonvader en oorlogsheld John O’Hare herdacht op haar sociale media. Samen met haar gezin was de dochter van Albert II aanwezig op een oorlogsherdenking in Maastricht. Op 14 september was het namelijk 80 jaar geleden dat Maastricht als eerste stad van Nederland werd bevrijd. “Een memorabel weekend”, klinkt het bij een reeks foto’s op Instagram.

Lees meer »

Première van iconische musical ‘Lelies’ met heel wat West-Vlaamse inbreng ontroert én imponeert in Fakkeltheater Antwerpen

De iconische musical ‘Lelies’, geproduceerd door InTeam Producties, ging in première in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. De cast dook vol overgave in het complexe en emotionele verhaal van ‘Lelies’. Hun energie, inzet en toewijding maakten de premièrevoorstelling een meeslepende ervaring die het publiek diep raakte. Het premièrepubliek beloonde de cast met een staande ovatie na een indrukwekkende voorstelling,

Lees meer »

Opnieuw acht voetbaldoelen los op Heuvellandse speelpleinen : levensgevaarlijk, zegt CD&V

Bij een speelpleincontrole tijdens de afgelopen zomervakantie bleken opnieuw acht voetbaldoelen los te staan op diverse speelpleinen. “Deze bevindingen komen een jaar na het tragische ongeval op 10 september 2023, waarbij een kind van tien verongelukte op het speelplein in Kemmel”, zegt Nathan Duhayon van CD&V. “En we vinden ze verontrustend.”
The post Opnieuw acht voetbaldoelen los op Heuvellandse

Lees meer »

Centrum Pollinkhove zondag volledig verkeersvrij

Het centrum van Pollinkhove is op zondag 15 september van 11:00 tot 17:00 uur zowat volledig verkeersvrij naar aanleiding van het loopevenement Dwars door Pollinkhove.
The post Centrum Pollinkhove zondag volledig verkeersvrij appeared first on KW.be.

Lees meer »

Renovatie van € 180.000 levert nieuwe sportvloer op in Sportcentrum Ter Biezen

Het nieuwe sportseizoen in SC Ter Biezen in Bissegem kan onder de beste omstandigheden van start gaan dankzij de aanleg van een nieuwe sportvloer. Vochtproblemen onder de vorige houten vloer noodzaakten een onvermijdelijke renovatie, goed voor 180.000 euro.
The post Renovatie van € 180.000 levert nieuwe sportvloer op in Sportcentrum Ter Biezen appeared first on KW.be.

Lees meer »