Het bijzondere verhaal van Anthe (17), jobstudent van het jaar: “Ik noem het een soort gave, een fijne aandoening”

Niets dan blije gezichten bij Gelateria Julietta in hartje Mechelen. Anthe Coppens (17), een van hun vaste waardes, is verkozen tot ‘Jobstudent van het Jaar’. Het verhaal van de enthousiaste jongedame uit Muizen (Mechelen) is in meer dan één opzicht bijzonder.

 

Meer krantenkoppen in België

Nieuw ‘Wensbeeld’-scenario weerspiegelt de toekomstige ‘mooiste zeedijk van de kust’ in De Panne

In de gemeenteraadszitting van De Panne lichtte architect Pieter Popeye het ‘wensbeeld’ toe dat het lokaal bestuur voor ogen heeft voor hun Zeedijk van de toekomst. De ontwerpplannen zullen de volgende jaren wel moeten worden afgetoetst en bijgesteld op basis van de evoluties in de ‘Kustvisie’ van het Vlaams Gewest, het Masterplan met een strategisch beleidsplan om onze kust te

Lees meer »

Hulpverleners getuigen na verkrachting in Antwerpse gevangenis: “Hoe kunnen we ons nog veilig voelen?”

Voor de hulpverleners in onze gevangenissen is het duidelijk, na de verkrachting in de Antwerpse gevangenis: “De omstandigheden zijn onaanvaardbaar. Waar mensenrechten geschonden worden, is welzijnswerk onmogelijk.” Want hoe kan je uw job veilig uitoefenen als de alarmknoppen niet werken, een gedetineerde onder hoge stress staat of zijn voorgeschiedenis onduidelijk is? Lars (39) en Kaat (29), twee hulpverleners, getuigen over

Lees meer »

Post Title

Oostende loopt vol met boeiende personages en die nodigen we graag eens uit voor een Mercatorgesprek. Neem nu priester Pol Dehullu (57), die de voorbije jaren al twee romans uitbracht en momenteel volop schrijft aan een derde. Het zijn spannende verhalen vol humor, waar de tweestrijd tussen goed en kwaad nooit ver weg is.
The post appeared first on

Lees meer »

KIJK. “Ze eten honden en katten”: dit zijn de opmerkelijkste passages van de debatnacht

Donald Trump en Kamala Harris stonden afgelopen nacht (Belgische tijd) voor het eerst tegenover elkaar in een rechtstreeks uitgezonden televisiedebat. Het 90 minuten durende duel in Philadelphia tussen de twee presidentskandidaten werd gekenmerkt door persoonlijke aanvallen terwijl ze in discussie gingen over abortus, immigratie en buitenlands beleid. Dit zijn de opvallendste passages.

Lees meer »

En plots zit er een dildo in je rugzak: groep vrienden gaat viraal na hilarische controle op Brussels Airport

“Michiel, wat is er”, roept een van zijn vrienden al gierend met een Limburgse tongval. Enkele tellen ervoor ontdekt een securityagent tijdens de veiligheidscontrole op Brussels Airport een dildo in de rugzak van de jongeman. Kennelijk ook een verrassing voor Michiel zelf, zo verraadt het schaamrood op zijn gezicht. Van je vrienden moet je het hebben.

Lees meer »

Brouwerij Rodenbach lanceert Rodenbach Evolved St Georges

De Rodenbach-brouw- en keldermeesters lanceren “Rodenbach Evolved St Georges”: de tweede editie van de Rodenbach Evolved Limited Edition-serie, een ‘Sour Pale Ale’ geïnspireerd op “St Georges” dat tot eind van de jaren 1970 door Brouwerij Rodenbach werd gebrouwen.
The post Brouwerij Rodenbach lanceert Rodenbach Evolved St Georges appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sven Vanthourenhout heeft nog geen zicht op een nieuwe job: “Ik ga me volledig smijten tot en met het WK in Zürich”

Sven Vanthourenhout is dinsdag tijdens een persmoment van de Belgische wielerbond in de marge van het EK wielrennen dieper ingegaan op zijn afscheid als wielerbondscoach. Daarbij benadrukte de West-Vlaming dat hij “zich volledig zal smijten tot en met het WK in Zürich”, en dat hij nog geen zicht heeft op zijn werkgever voor volgend jaar: “Ik heb een aantal zaken

Lees meer »

Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen”

Door te investeren in een hotel en vakantiepark wilde Plopsaland De Panne het jaar rond open zijn, maar daarop keert het park nu terug. Na de kerstvakantie zullen het pretpark, het hotel en het vakantiepark zes weken gesloten zijn.
The post Plopsaland De Panne sluit voor zes weken: “We compenseren met dertien extra laatavondopeningen” appeared first on KW.be.

Lees meer »