Elf kandidaten voor Vooruit Deerlijk: “Een sterke en diverse lijst”

Vooruit Deerlijk stelde de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor. “Een sterke en diverse lijst van elf kandidaten”, stelt lijsttrekker Maxim Vanpanteghem. “Wij gaan voor constructieve samenwerking aan een sociaal en inclusief beleid.”

“Ons doel is om constructief mee te werken aan een sociaal beleid dat iedere burger van Deerlijk ten goede komt. We willen van Deerlijk een warme en zorgzame gemeenschap maken, waar iedereen de kans krijgt om te bloeien. Wij leggen in ons programma de nadruk op vier belangrijke speerpunten die de basis vormen voor een betere toekomst voor alle inwoners. De partij streeft naar toegankelijke en kwalitatieve zorg voor elke inwoner, met bijzondere aandacht voor ouderen en kwetsbare groepen. Daarnaast wil Vooruit Deerlijk de gemeentelijke dienstverlening efficiënter maken door, naast digitalisering, ook in te zetten op persoonlijke bereikbaarheid om zo de klantvriendelijkheid te verhogen. Ook de mobiliteit in en rond Deerlijk krijgt prioriteit, met plannen voor veilige fietspaden, verbeterd openbaar vervoer en een vlotte verkeerscirculatie. Tenslotte zet Vooruit Deerlijk zich ook in voor betaalbare woonoplossingen voor alle Deerlijkenaren met speciale aandacht voor jonge gezinnen en alleenstaanden.”

Nieuwe gezichten

“De kandidatenlijst van Vooruit Deerlijk is een weerspiegeling van de diversiteit binnen de gemeente. De jongste en oudste kandidaten zijn respectievelijk Emma Vanhulsen (18) en Christiane Lefebvre (79). Deze generatie-overstijgende lijst combineert jeugdige energie met ervaring. Alexandra Cneude (44) brengt de nodige politieke ervaring mee als voormalig OCMW-raadslid en gemeenteraadslid. Alle andere kandidaten zijn nieuw in de politiek. Dit frisse perspectief, gecombineerd met Alexandra’s kennis, biedt een sterke basis voor een vernieuwend beleid in Deerlijk.”

Alle kandidaten van Vooruit Deerlijk op een rijtje: 1 Maxim Vanpanteghem (33), 2 Alexandra Cneude (44), 3 Geert Deloof (64), 4 Birger Maertens (44), 5 Emma Vanhulsen (18), 6 Vincent Deganck (38), 7 Ina Soetaert (50), 8 Delphine Vercruysse (38), 9 Christiane Lefebvre (79), 10 Timothy Vanhulsen (48) en 11 Dominique Maes (60).

The post Elf kandidaten voor Vooruit Deerlijk: “Een sterke en diverse lijst” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

KSA Spiko opent jaar

KSA Spiko trapte zaterdag het nieuwe jaar af met een namiddag vol spel, plezier en kennismaking met nieuwe vriendinnen. KSA Spiko is de KSA van Sint-Pieters en Christus Koning voor meisjes van 5 tot 16 jaar. Drie keer per maand komt men in het weekend samen voor een toffe activiteitennamiddag. Daarnaast zijn er ook speciale
The post KSA Spiko

Lees meer »

Jongensscouts verwelkomen meer dan 30 nieuwe leden

Jongens vanaf het eerste leerjaar konden zich zaterdag 7 september uitleven op de startdag van de jongensscouts. “We verwelkomden meer dan 30 nieuwe leden”, zeggen Siemen Delbecque en Jasper Ver Eecke van de groepsleiding. Jasper neemt hierbij de plaats in van Emmanuel Manhaeve, Siemen is groepsleider sinds 2022. “Wie graag kampen bouwt, de wildste constructies
The post Jongensscouts verwelkomen

Lees meer »

Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten”

Dieven hebben donderdagavond een elektrische fiets ter waarde van enkele duizenden euro’s gestolen ter hoogte van Howest in Brugge. “Mijn fiets was nochtans dubbel gesloten”, zucht slachtoffer Fien Dhondt. “Al snel hoorde ik dat ik niet het enige slachtoffer was.”
The post Politie onderzoekt verschillende diefstallen van elektrische fietsen in Brugge: “Was nochtans dubbel gesloten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams ABVV roept op om geen coalitie te vormen met extreemrechts: “Voorbeelden uit andere landen zeggen genoeg”

Het Vlaamse ABVV roept kiezers op om op 13 oktober gebruik te maken van hun stemrecht en dringt er bij de lokale partijen op aan om geen coalitie te vormen met extreemrechts. “Voorbeelden uit andere landen bewijzen dat daar systematisch een inperking van de democratische ruimte op volgt”, zei algemeen secretaris Caroline Copers tijdens een ‘Rentrée ABVV’ in Brussel. Daarmee

Lees meer »

Deze keer is het persoonlijk: waarom Sammy Mahdi de Vlaamse formatie live in VTM NIEUWS aan diggelen sloeg

CD&V-voorzitter Sammy Mahdi stuurde formateur Matthias Diependaele (N-VA) nog snel een WhatsAppje voor hij live in VTM NIEUWS zijn ultieme voorstel torpedeerde. Daarmee is niet alleen de impasse in de Vlaamse formatie compleet, er is wellicht ook persoonlijke schade aangericht. Dit is hoe het ook voor Vlaanderen vastliep: van stijgende ergernis bij CD&V tot opnieuw een hoofdrol voor Conner Rousseau

Lees meer »