Duurder dan Taylor Swift, goedkoper dan Adele: de ticketprijzen voor Oasis volledig uitgelicht

De stormloop voor Oasis-tickets wordt deze zaterdag naar verwachting nóg groter dan de heisa rond de Eras Tour van Taylor Swift. Daarmee zou de ticketverkoop veruit de meest uitdagende van dit jaar worden. Wat betaal je concreet voor een plekje op die tribune? Wat zijn de goedkoopste locaties? En hoe duur zijn de tickets in vergelijking met de laatste enorm gegeerde concerten? 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Stralende Margot Robbie voor het eerst met babybuik op de rode loper

Margot Robbie (34) is voor het eerst sinds het nieuws van haar zwangerschap bekendraakte op de rode loper verschenen. De Australische actrice poseerde onder meer samen met haar man Tom Ackerley (34) op de screening van de film ‘My Old Ass’. Een tijdje geleden werd Margot wel al eens gefotografeerd op Wimbledon. Ook toen was haar zwangere buik al goed

Lees meer »

Man (50) uit Diksmuide voor rechter na anderhalf jaar partnergeweld: “In onze cultuur bel je niet snel politie”

Een 50-jarige man uit Diksmuide riskeert een principiële straf omdat hij anderhalf jaar lang feiten van partnergeweld pleegde op zijn vrouw. Het gaat niet om zware feiten, en daarom vroeg de procureur maar een maand met uitstel. Volgens het slachtoffer gebeurden ze wel regelmatig. “In onze cultuur bel je nu eenmaal niet snel de politie.”
The post Man (50)

Lees meer »

Dief steelt ringen net voor ja-woord: “Uiteindelijk ringen van broer en zus gebruikt”

Omdat de huwelijksplechtigheid niet meteen begon, werden de ringen voor een huwelijk in het koersmuseum in Roeselare even weggelegd. Toen het ja-woord moest gegeven worden, bleken de ringen weg. Gestolen, bleek later. De dief, die de ringen van 2.500 euro verpatste voor 110 euro, riskeert nu een celstraf.
The post Dief steelt ringen net voor ja-woord: “Uiteindelijk ringen van

Lees meer »

Bère Retrokoers kruidt kermisweekend in Meulebeke: “Stijn Devolder geeft startschot”

Op zaterdag 21 september is er de achtste editie van Bère retrokoers. Het wordt opnieuw een knotsgekke bedoening voor zowel peuters, kleuters, jongeren als volwassenen. Het team heeft alles in het werk gesteld om er opnieuw een boeiende en prijzenrijke editie van te maken.
The post Bère Retrokoers kruidt kermisweekend in Meulebeke: “Stijn Devolder geeft startschot” appeared first on

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Biden niet onder indruk van Russisch dreigement aan NAVO

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky zal deze maand nog zijn Amerikaanse ambtgenoot Joe Biden ontmoeten. Hij zal hem dan “het overwinningsplan” van Oekraïne op Rusland voorstellen. “De oplossingen zijn allemaal met elkaar verbonden en zullen Oekraïne voldoende kracht geven op het pad richting vrede”, klonk het op een persconferentie in Kiev. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »

Gemeenteraad twist over de invoering van bedrijfswagens voor stadspersoneel: “Dit is een stap te ver”

Wie een directeursfunctie uitvoert bij de stad Menen, kan voortaan rekenen op een bedrijfsvoertuig. Dat werd (opnieuw) beslist op de gemeenteraad van woensdag laatstleden. Een omstreden keuze, die niet op goedkeuring van de oppositie kan rekenen. Een noodzakelijke, volgens de schepen. “Is wat de markt vraagt.”
The post Gemeenteraad twist over de invoering van bedrijfswagens voor stadspersoneel: “Dit is

Lees meer »