Dit zijn de opmerkelijkste beelden van de week

De beeldredactie van De Standaard selecteert iedere week de meest in het oog springende nieuwsfoto’s.

 

Meer krantenkoppen in België

Vlaams Belang Kortrijk gaat kiesstrijd aan met volledige lijst en programma: “Handleiding tot beter stadsbestuur”

Vlaams Belang Kortrijk trekt ten strijde met een volledige lijst van 41 kandidaten. “Onze partij kiest daarbij resoluut voor vernieuwing, verjonging en vervrouwelijking”, zegt kopman en kandidaat-burgemeester Wouter Vermeersch. “Ik ben bijzonder fier op al onze kandidaten en dankbaar dat zij stuk voor stuk hun nek uitsteken opdat ‘Kortrijk weer van óns’ wordt.”
The post Vlaams Belang Kortrijk gaat

Lees meer »

Logistiek bedrijf Eutraco investeert 14 miljoen in “grootste elektrische vrachtwagenvloot van België” 

Logistiek bedrijf Eutraco uit Roeselare investeert 14 miljoen euro in 50 nieuwe elektrische trucks, waardoor een derde van hun vloot elektrisch wordt. De vrachtwagens zullen vooral vanuit de site in Willebroek vertrekken. Daar worden ze opgeladen met energie uit zonnepanelen. "Duurzaam transport met elektrische voertuigen is wel degelijk mogelijk aan dezelfde prijs", zegt CEO Serge Gregoir.

Lees meer »

“Het mysterie van de zwarte weduwe wordt ontrafeld”: Vicky Borrey lanceert psychologische thriller ‘Zwarte weduwe’

Eind vorig jaar lanceerde Vicky Borrey haar debuutroman ‘Liefde in rood-wit-blauw’. Nu lanceert de Oostkampse al haar tweede roman. ‘Zwarte weduwe’ is een psychologische thriller die het verhaal vertelt van Julia, een succesvolle zakenvrouw die weinig geluk kent in de liefde. “Het perfecte verhaal voor de liefhebbers van spanning en romantiek”, aldus de auteur die in het dagelijkse leven leerkracht

Lees meer »

De Gilde: luxeflats in de schaduw van het Brugse Belfort in aanbouw

Na zes jaar intensieve gesprekken met de stad Brugge is het bouwproject De Gilde eindelijk van start gegaan. De werkzaamheden zijn begonnen met de sloop van de oude kantoorgebouwen van het ACV, waarmee een belangrijke stap is gezet richting de realisatie van dit unieke en innovatieve woonproject in de binnenstad.
The post De Gilde: luxeflats in de schaduw van

Lees meer »

Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker

Vrijdag 6 september kwam Stefanie Versluys aan het hoofd van de NV Stann die de kinderdagverblijven De Kikker uitbaat. Ze volgt haar moeder Ann Seys op, die 20 jaar aan het roer stond van Kinderopvang De Kikker.
The post Sleuteloverdracht bij groepsopvang De Kikker appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik voel me als Batman, maar dan van het onrecht”: ‘De verraders’ zijn aangeduid, eerste slachtoffer is gekozen

“Dat wordt hier het huis van verderf, je stapt nu de hel binnen.” Profetische woorden van Jonatan Medart als hij samen met 19 andere kandidaten het kasteel van ‘De verraders’ betreedt. Pas daarna wordt hij door presentator Staf Coppens ook effectief aangeduid als saboteur in het spel. Samen met Lotte Vanwezemael en William Boeva, die een speciaal op maat gemaakte

Lees meer »