Betalen we binnenkort net als in Amerika een ‘entreeprijs’ voor een trouwfeest? “Je reduceert je gasten tot klanten”

Een opvallende nieuwigheid bij Amerikaanse bruidskoppels. Om er zeker van te zijn dat ze de kosten van hun huwelijksdag grotendeels zullen recupereren, laten ze een entreeprijs op de uitnodiging drukken. Wie geen ‘wedding ticket’ koopt, is niet langer welkom op het feest. Bij ons is die bizarre trend nog niet opgedoken, al zorgen de geschonken envelopjes evengoed voor beroering: “Zo verstopte een bruidskoppel een camera naast de enveloppendoos om achteraf te kunnen zien wie welk bedrag had geschonken.” 

Meer krantenkoppen in België

Eerste verkoopfase De Lange Thuyn opgestart

De eerste verkoopfase van woonproject De Lange Thuyn is opgestart. De West-Vlaamse Intercommunale realiseert er samen met het lokaal bestuur en woonmaatschappij Zetus een nieuwe woonbuurt met zo’n 239 wooneenheden.
The post Eerste verkoopfase De Lange Thuyn opgestart appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politiezone Vlas en De Lijn doen nieuwe gezamenlijke controleacties op overlast en zwartrijden door busreizigers

Zowel op vrijdagnamiddag 6 september, vlak na school, als op dinsdagmorgen 10 september, vlak voor school, voerden de politiezone Vlas en controleurs van De Lijn opnieuw gezamenlijke controleacties uit op overlast en zwartrijden op enkele drukke buslijnen van en naar het NMBS-station van Kortrijk. Op de gecontroleerde bussen zat vooral schoolgaande jeugd.
The post Politiezone Vlas en De Lijn

Lees meer »

Beugnies Les Chocolats en V-Chocolatier by Sweertvaegher opnieuw opgenomen in Gault&Millau Chocolatier

Gault&Millau maakt voor de negende keer een selectie van de beste chocolatiers bekend. Sinds het begin van de uitgave staan V-Chocolatier by Sweertvaegher in de ‘Finest Chocolatiers in Belgium and Luxembourg 2025’-gids en Beugnies Les Chocolats uit Marke voor een zesde jaar op rij. “Hartelijk dank aan ons team voor de inzet en aan Gault&Millau Belgium voor de erkenning. Let’s

Lees meer »