Vrouw (75) overleden nadat tractor frontaal botst met auto: “Ze werd in coma gehouden, maar is toch bezweken”

Op de Aarschotsebaan in Berlaar zijn een tractor en een auto donderdagochtend rond half zeven uur gebotst. Het slachtoffer, een 75-jarige vrouw uit Heist-op-den-Berg werd in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht. Daar is ze echter overleden. De feestelijke inhuldiging van de fietspaden op de Aarschotsebaan werd wegens het tragische ongeval geannuleerd. 

Meer krantenkoppen in België

Steven Van Herreweghe doorprikt clichés in ‘Enquêtebureau’ én z’n eigen leven: “Ik kom goed overeen met nieuwe partner van m’n ex”

‘Hoeveel mensen plassen tijdens het douchen?’ Het zijn vragen die Steven Van Herreweghe (46) voorlegt aan bekende Vlamingen in zijn nieuwe programma ‘Enquêtebureau’. Typische clichés worden aan diggelen geslagen of nét bevestigd. Maar welke vooroordelen wil Steven over z’n eigen (liefdes)leven doorprikken? “Bij die persoonlijke onthulling staarde het publiek me aan.”

Lees meer »

Dam in Polen stroomt over, waterpeil boven kritiek niveau op 85 plaatsen – Storm Boris eist vijf levens in Roemenië, rampgebied in Oostenrijk uitgebreid naar 42 gemeenten

In verschillende landen in Centraal-Europa houden inwoners hun hart vast voor cycloon Boris. In enkele dagen tijd valt ongeveer net zoveel regen als gemiddeld in vier maanden. Tienduizenden huishoudens zitten zonder stroom en verschillende dorpen zijn al geëvacueerd. In Roemenië zijn zeker vijf mensen omgekomen en in Polen overstroomt een dam in het zuidwesten van het land. Ook Slowakije, Hongarije,

Lees meer »