Van een historische zege tegen AC Milan tot een fenomenale Mignolet in Madrid: wat is uw hoogtepunt van Club Brugge in de Champions League?

Club Brugge weet vanavond welke ploegen ze in de League Phase van de Champions League bekampen. Door de jaren heen gooide blauw-zwart vaak hoge ogen op het kampioenenbal. Wat is jouw favoriete wedstrijd? 

Meer krantenkoppen in België

Werkgroep Dementie creëert ‘Weg en Were’-wandeling: “Meer inzicht bieden”

De werkgroep dementie van wzc Aksent organiseert op vrijdag 20 september voor het eerst een ‘Weg en Were’-wandeling. “Een belevingswandeling waar iedereen kan aan meedoen om meer inzicht te krijgen over personen met dementie”, zegt Fien Delarue, referentiepersoon dementie in het woonzorgcentrum. “Het thema van de wandeling is ‘dementie en zintuigen’.
The post Werkgroep Dementie creëert ‘Weg en Were’-wandeling:

Lees meer »

Een interne keuken smaakt beter

Traditiegetrouw sluit de Memorial Van Damme het Belgische atletiekseizoen dit weekend af. De 48ste editie wordt er eentje om duimen en vingers bij af te likken: de finale van de Diamond League, de verzameling van grootste atletiekmeetings ter wereld met ruim 50 miljoen tv-kijkers. Het deelnemersveld oogt indrukwekkend. Maar liefst 82 medaillewinnaars op de voorbije
The post Een interne

Lees meer »

Taylor Swift is grote winnaar MTV Video Music Awards, ‘Beste nieuwe artiest’ Chappell Roan maakt zich kwaad

De Amerikaanse popzangeres Taylor Swift mocht maar liefst 7 beeldjes in ontvangst nemen tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards (VMA’s). Ook de belangrijkste prijs, die voor de ‘Video van het jaar’, ging naar het nummer ‘Fortnight’ van Swift en Post Malone. Verder vielen ook sterren als Chappell Roan, Sabrina Carpenter en Katy Perry in de prijzen.

Lees meer »

Renovatie van zwembad in Ninove start binnenkort: “Wel al symbolische eerste spadesteek”

In Ninove wordt vandaag de eerste symbolische spadesteek gegeven voor de renovatie van het zwembad. Normaal zouden de werken in maart starten, maar Ninove moest ze uitstellen door onder andere praktische problemen, procedures en een extra bodemonderzoek. De Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) moet nu eerst nog het rapport van het bodemonderzoek goedkeuren en dan kunnen de werken officieel van start

Lees meer »

Pasgeboren dwergnijlpaard uit Thaise zoo gaat viraal, maar dier wordt ook slachtoffer van haar eigen populariteit

De hele wereld is in de ban van een babydwergnijlpaardje dat 2 maanden geleden geboren is in een zoo in Thailand. Dankzij een populair TikTok-acount gaat het dwergnijlpaardje viraal, maar het jonge dier is ook slachtoffer van haar eigen populariteit. Zo gooien bezoekers soms met voorwerpen of water om haar wakker te maken. De directeur van de zoo roept bezoekers

Lees meer »

Dams schepen Britta Roelants in ziekenhuis na herseninfarct en -bloedingen: “De toestand is ernstig”

Schepen van Jeugd en Onderwijs Britta Roelants (CD&V Plus) werd zaterdag getroffen door een herseninfarct, die later in het ziekenhuis nog gevolgd werd door hersenbloedingen. “De toestand is ernstig. We hopen allemaal op een volledig herstel”, reageert burgemeester Joachim Coens. Van een vervanging als schepen is nog geen sprake.
The post Dams schepen Britta Roelants in ziekenhuis na herseninfarct

Lees meer »