Tyra Banks loopt na 19 jaar weer mee in Victoria’s Secret-show

Topmodel Tyra Banks is over twee maanden weer te zien op de catwalk van lingeriemerk Victoria’s Secret. Het is voor het eerst in negentien jaar dat het 50-jarige Amerikaanse supermodel, presentatrice en zakenvrouw weer meeloopt in de wereldberoemde show. 

Meer krantenkoppen in België

Gidsenkring Ieper-Poperinge viert zestigste verjaardag: “Meertaligheid is een troef”

In 1964 scheurden enkele jonge veulens zich af van de Brugse Gidsenbond en vormden Gidsenkring Ieper-Poperinge. Zestig jaar later telt de vzw een 70-tal gidsen die jaarlijks meer dan 1.000 gidsbeurten verzorgen. Om dat jubileum te vieren was de Gidsenkring gastheer voor de vergadering van de Federatie van Toeristische Gidsenverenigingen én organiseert ze op 28 en 29 september gratis Gidsendagen

Lees meer »

Van Joël tot Gaspard en Odard

In de Roeselarestraat in Hooglede werd volgend viergeslacht in beeld gebracht: overgrootvader Joël Provoost (83), grootvader Chris Provoost (54), vader Jordy Provoost (28) en jongste telg Odard Provoost (geboren op 17 juli). Gaspard (3) is zijn trotse broer. (foto JT)
The post Van Joël tot Gaspard en Odard appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rotonde in Kaaskerke versperd nadat lichte vrachtauto met schildersmateriaal kantelt

De rotonde van de Kaaskerkestraat in Kaaskerke (Diksmuide) was dinsdagochtend nagenoeg een hele ochtend gedeeltelijk versperd na een verkeersongeval. Een lichte vrachtauto van een schildersbedrijf kantelde en kwam dwars over de rotonde te liggen. “Een 58-jarige man uit Nieuwpoort raakte daarbij lichtgewond”, klinkt het bij de politie.
The post Rotonde in Kaaskerke versperd nadat lichte vrachtauto met schildersmateriaal kantelt

Lees meer »

“Als Rik moet afbellen, kan ik dat moeilijk relativeren”: Rik Verheye en Pedro Elias zijn al tien jaar beste vrienden

Ondanks een ‘dikke’ Porsche met 700 PK werden boezemvrienden Rik Verheye (37) en Pedro Elias (49) al na één dag gevat in ‘Celebrity Klopjacht’. Hun deelname was geen succesverhaal, in tegenstelling tot hun vriendschap. Al tien jaar zijn ze onafscheidelijk, ook al blijkt de vriendschap onderhouden soms moeilijk. “Rik heeft zo zijn eigenaardigheden.”

Lees meer »

Gouden jubileum voor Gilberte en Noël

Op 6 september 1974, een week na haar 20ste verjaardag, stapte Gilberte Rosseel (70) in het huwelijksbootje met Noël Spillier (72). Het koppel kreeg twee dochters en heeft intussen ook vijf kleinkinderen. Noël werkte beroepshalve in een drukkerij, waarvan 28 jaar bij de bekende drukkerij Beuselinck in Ichtegem. Gilberte bleef thuis om voor de kinderen
The post Gouden jubileum

Lees meer »

Huidig gemeenteraadslid Dirk Hebben trekt de lijst Groen Poperinge

Huidig gemeenteraadslid Dirk Hebben (64) trekt de lijst Groen voor de gemeenteraadsverkiezingen in Poperinge. De lijst wordt geduwd door voormalig gemeenteraadslid Alex Colpaert (74). De lijst telt 23 namen, en is dus onvolledig, er zijn 25 zitjes te begeven. Momenteel heeft Groen één zetel in de gemeenteraad.
The post Huidig gemeenteraadslid Dirk Hebben trekt de lijst Groen Poperinge appeared

Lees meer »

Volkskundemuseum heropent zaterdag: “Dit moet het meest familievriendelijk museum van Brugge worden”

Na een maandenlange sluiting heropent het Volkskundemuseum in Brugge op zaterdag 14 september zijn deuren. Het museum onderging noodzakelijke infrastructuurwerken, twee kamers kregen een volledig nieuwe en familievriendelijke invulling, met gezelschapsspellen.
The post Volkskundemuseum heropent zaterdag: “Dit moet het meest familievriendelijk museum van Brugge worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opklaringen en wolken wisselen elkaar af, later buien

Er valt zondag eerst wat lichte regen in het oosten van het land. Elders zijn er soms brede opklaringen. Daarna wordt het wisselend bewolkt en vaak droog. Tegen het einde van de namiddag neemt de bewolking toe, gevolgd door lichte regen in het uiterste westen, meldt het KMI. De maxima liggen tussen 17 en 22 graden.

Lees meer »