Trump provoceert door post over ‘blowjob’ Kamala Harris te delen

Donald Trump stuurt de Amerikaanse verkiezingscampagne de vulgaire kant op. Op sociale media provoceert hij door een post van een andere gebruiker te delen over hoe een ‘blowjob’ of pijpbeurt de politieke carrière van vicepresident Kamala Harris zou hebben beïnvloed. 

Meer krantenkoppen in België

Gemeente koopt wijkschooltje in Vlissegem: “Willen het gebouw opnieuw een publieke invulling geven”

Het gemeentebestuur van De Haan heeft, na unanieme goedkeuring in de gemeenteraad van afgelopen donderdag, de wijkafdeling van basisschool De Zeeboon in Vlissegem aangekocht. Dat sloot eind juni voorgoed de deuren na een aanhoudend leerlingentekort. “We willen het gebouw opnieuw een publieke invulling geven”, zegt burgemeester Vandaele, die het voormalig dorpsschooltje daarmee in eerste instantie uit de handen van promotoren

Lees meer »

Tweeling Cédric en Arnaud spelen samen bij zaalvoetbalploeg Rapid 2020: “We dragen andere schoenen”

Cédric en Arnaud Bouché werden onlangs 24 jaar. Als een ééneiige tweeling zijn ze ondertussen drie jaar actief in het zaalvoetbal bij Rapid 2020. Beide stonden ook aan de wieg van deze ploeg en bouwen aan het team. “Leuk om dit met gemeenschappelijke vrienden te doen.”
The post Tweeling Cédric en Arnaud spelen samen bij zaalvoetbalploeg Rapid 2020: “We

Lees meer »

Nepagenten stelen miljoenenlading cocaïne van beruchte Taghi-groep: drugsroof veroorzaakt spanningen in crimineel circuit

Het Antwerpse parket is een bende nepagenten op het spoor die grote drugsladingen steelt van andere criminele organisaties. De bende zou twee weken geleden in Kemzeke een transport van de beruchte Taghi-groep uit Nederland hebben overvallen. Daarbij zou 1.400 kg cocaïne zijn geroofd. De drugsroof zorgt voor enorme spanningen in het criminele circuit.

Lees meer »

IFF Marathon lokt atleten van over hele wereld

Op zondag 15 september is er de 24ste In Flanders Fields Marathon. Er is zowel een halve, als een volledige marathon. Alles samen goed voor 500 deelnemers uit alle hoeken van de wereld.
The post IFF Marathon lokt atleten van over hele wereld appeared first on KW.be.

Lees meer »

13 procent van alle gerookte sigaretten in België is illegaal: overheid loopt 435 miljoen euro aan inkomsten mis

13 procent van alle sigaretten die in België worden gerookt, is illegaal. Dat wijst een rapport van adviesbureau KPMG uit. De consumptie van illegale sigaretten in België en andere Europese landen is aanzienlijk toegenomen, stelt het rapport nog vast. In ons land werden vorig jaar voor het eerst meer dan 1,1 miljard illegale sigaretten geconsumeerd.

Lees meer »

Rome overweegt toegangsgeld voor Trevifontein

Steden moeten steeds meer het hoofd bieden aan de gevolgen van het massatoerisme. Zo ook Rome. Het gebied rond de beroemde Trevifontein wordt zodanig overspoeld door toeristen dat de Italiaanse hoofdstad overweegt om toegangsgeld in te voeren.

Lees meer »

Damon Dumoulin helpt KWS Houthulst A aan eerste zege

KWS Houthulst A pakte zijn eerste overwinning in eerste provinciale. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Jong Male werd het 2-0. Damon Dumoulin scoorde beide doelpunten en heeft zo momenteel alle doelpunten gescoord dit seizoen voor zijn club.
The post Damon Dumoulin helpt KWS Houthulst A aan eerste zege appeared first on KW.be.

Lees meer »

Veiliger naar school met Scholenvervoersplan Kortemark: Kiss-and-ride verdwijnt en nieuwe doorsteek verschijnt

Voor elke deelgemeente waar een school is, heeft Kortemark voortaan een vervoersplan. De verplaatsing tussen thuis en school moet op een veilige manier kunnen gebeuren, zeker te voet of met de fiets. Het actieplan kwam tot stand in een samenwerking tussen de dienst mobiliteit, gemeentelijke basisschool De Kreke en het MMI.
The post Veiliger naar school met Scholenvervoersplan Kortemark:

Lees meer »