Na stortvloed aan linkse kritieken: water tussen Vooruit en De Wever dreigt plots erg diep te worden

Het ABVV, de Franstalige zusterpartij PS én de PVDA voeren de druk op Vooruit op door de onderhandelingsnota van ex-formateur Bart De Wever aan flarden te schieten. Zo wordt het voor Vooruit wel erg moeilijk om verder te praten.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste kolomzetting bij bedrijvenpark Steenpoort in Hooglede

Dinsdag werd met een eerste kolomzetting het startschot gegeven van bedrijvenpark ‘Steenpoort’ langs de Bruggesteenweg in Gits. Het gaat om een project van LCV Real Estate, de vastgoedvennootschap van Willy Naessens en Dirk Deroose.
The post Eerste kolomzetting bij bedrijvenpark Steenpoort in Hooglede appeared first on KW.be.

Lees meer »

Doen de ‘handicaps’ van Kamala Harris haar de das om in debat tegen Trump?

Het valt nauwelijks te overschatten, het belang van het debat dat zich dinsdagnacht voltrekt in de VS. Hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt, voor veel Amerikaanse kiezers wordt het de eerste echte kennismaking met hun vicepresident. Donald Trump kent iedereen en heeft niet veel te verliezen. Maar Kamala Harris? Zij heeft wel wat handicaps, oordeelt onze buitenlandjournalist Guy Van Vlierden. Zal

Lees meer »

De Zilverberg opent horecazaken Grand Café en resto d’Embrasserie

Op dinsdag 10 september was er de officiële opening van het Grand Café en resto d’Embrasserie in het woonzorgcentrum De Zilverberg. Beide zijn op 2,5 maanden volledig vernieuwd met een nieuwe naam er bovenop.
The post De Zilverberg opent horecazaken Grand Café en resto d’Embrasserie appeared first on KW.be.

Lees meer »