LIVE GENK-WESTERLO (vrij, 20u45). Fink: “Niet te hard zijn voor El Khanouss” – Matte Smets Rode Duivel?

Na een 1 op 6 won Genk zowel van Club Brugge als van Beerschot. Trekt de ploeg van coach Thorsten Fink die goeie lijn door op eigen veld tegen Westerlo? 

Meer krantenkoppen in België

Familie Latifi (bekend van stationsshop Leona) opent broodjesbar Dioni’s Keuken: “Zelfde concept als vroeger”

Op de hoek van het Stationsplein waar tot voor de zomervakantie Lotte Deman 15 jaar‘Koken Tielt’ had open gehouden, start de familie Latifi een broodjesbar. Die gaat de naam van zoon Dion dragen, pa Gani Latifi is al ruim 20 jaar de man van stationsshop Leona.
The post Familie Latifi (bekend van stationsshop Leona) opent broodjesbar Dioni’s Keuken: “Zelfde

Lees meer »

Camper gestolen langs Doorniksesteenweg: “Onze tweede thuis”

Ter hoogte van het Esso-tankstation in de Doorniksesteenweg werd de camper van Leen Deklerk en haar gezin gestolen in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 2 uur. “Op de camerabeelden van het benzinestation konden we vaststellen dat de klus in vijf minuten geklaard was.”
The post Camper gestolen langs Doorniksesteenweg: “Onze tweede thuis” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cipier getuigt over wantoestanden in Antwerpse gevangenis: “Thuis zijn ze bang. Er was al een gevangene die te weten was gekomen welke route we naar huis nemen”

Een gedetineerde wordt drie dagen gefolterd in zijn cel. Een maatschappelijk werkster wordt verkracht tijdens een één-op-één gesprek. Het lijkt wel of ze in de gevangenis van Antwerpen van incident naar incident leven. “Het voelt alsof hier permanent iemand met een kettingzaag achter ons aan loopt. We wandelen niet hoor, we lopen”, vertelt een cipier anoniem aan HLN.

Lees meer »

Schepen Jan Vandoolaeghe stopt met politiek: “Ik wil niet nog eens een burn-out meemaken”

Na een politieke loopbaan van 36 jaar zet schepen Jan Vandoolaeghe (61) er een punt achter. Zes jaar geleden werd hij schepen met 896 voorkeurstemmen. Op dit moment is hij bevoegd voor Sport, Burgerzaken, Onderwijs, Personeelsbeleid en Feestelijkheden. Maar voor de Zonnebekenaar is het nu tijd voor andere zaken.
The post Schepen Jan Vandoolaeghe stopt met politiek: “Ik wil

Lees meer »

Donald Trump op sociaal medium: “Ik haat Taylor Swift”

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft zijn afkeer voor zangeres Taylor Swift duidelijk laten merken. De voormalige Amerikaanse president schreef zondag in een bericht op Truth Social in hoofdletters “Ik haat Taylor Swift”, zonder verdere uitleg of context.

Lees meer »

Burgemeester Bart De Wever na diefstal ambulance: “Steeds meer huftergedrag, burgerstage invoeren voor leerlingen 3e graad”

"Vanaf volgende legislatuur wil ik in Antwerpen burgerstages uitrollen voor jongeren van het 5e en 6e middelbaar, in de hoop dat ze daar met meer respect uitkomen." Dat zegt burgemeester van Antwerpen Bart De Wever (N-VA), nadat 3 jongemannen in de stad aan de haal gingen met een ziekenwagen om ermee te gaan joyriden. Dit soort feiten zijn volgens hem

Lees meer »